Kapaklı Gazetesi - Kapaklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin hazırlayıp sunduğu ‘Pinti Hamit’ isimli tiyatro gösterisi, izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Teodor Kasap’ın ortaoyunu geleneğinde kaleme aldığı tiyatro oyunu ‘Pinti Hamit’, 3 Mayıs Cuma günü saat 20.00’da Kapaklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda izleyicilerle buluştu. Öğrenciler tarafından sergilenen oyuna; Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Terzoğlu, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, Siyasi Parti Temsilcileri, Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri, STK Temsilcileri, Okul Müdürleri ve çok sayıda veli katılım gösterdi.

AYAKTA ALKIŞLANDILAR

Selin Aktaş ve Selahattin Karadağ’ın yönetmenliğini üstlendiği oyunda Şebap Polat, Yakup Çetin, Burak Bekçi, Aleyna Çalışkan, Sinan Hacıoğlu, Yeşim Küpçü, Aleyna Başak Nas, Yasemin İmamoğlu, Yeşim Özen, Melis Nas, Kadir Sulu, Türker Gürbüz, Gamze Nur Sevindik, Mihman Demir gibi isimler rol aldı. Beyza Ercan’ın sunumunda kırmızı perdede canlandırılan oyun, katılımcılar tarafından ayakta alkışlandı.