Kapaklı Gazetesi - Çerkezköy’de eğitim veren Özel Açı Eğitim Kurumları, üniversite tercihlerinin açıklanması ile başarı listesini yayınladı. Kurumda eğitim gören 90 öğrencinin üniversiteye yerleştiğini belirten Özel Açı Eğitim Kurumları Kurucusu Mustafa Dursun, öğrencilerini tebrik ederek başarılar diledi.

“MUTLULUK KAYNAĞIDIR”

Gurur tablosunu kamuoyu ile paylaşan Çerkezköy Açı Özel Öğretim Kursu Kurucuları Mustafa Dursun, “2021 YKS sonuçlarına göre öğrencilerimizin elde etmiş olduğu başarılar kendilerini ve ailelerini olduğu kadar bizleri de mutlu etmiştir. Her bir öğrencimizin kazandıkları Tıp Fakülteleri, Hukuk Fakülteleri, Mimarlık Fakülteleri ve Mühendislik Fakülteleri başta olmak üzere öğrencilerimize ülkemizin saygın üniversitelerine girebilme başarısında bir nebze olsun katkıda bulunmak bizim için mutluluk kaynağıdır. Kurumumuz eğitmenlerine ve başarılı öğrencilerimize bizlere bu mutluluğu yaşattıkları için ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

“GURUR DUYUYORUZ”

Öğrencileri ve ailelerini tebrik eden Dursun, “Kazandıkları okullarda ve bölümlerinde de pek çok başarıya imza atacaklarına inandığımız geleceğimizin teminatı öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyor, bu gurur tablosunu kamuoyuyla paylaşmaktan gurur duyuyoruz.” ifadelerini kullandı.