Kapaklı Gazetesi - Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde, Kapaklı’daki okullarda yaptırılan atölyeler ve kütüphanelerin açılışı devam ediyor. Program kapsamında sponsorların destekleri ile yaptırılan Kapaklı Belediyesi Ortaokulu Drama, Metal ve Ahşap Tasarım Beceri Atölyeleri, törenle açıldı.

Açılış törenine Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, okul müdürleri ve öğretmenler katılım sağladı.

“EĞİTİM ALANINDA DAHA MODERN HALE GELMESİ İÇİN ÇALIŞMALAR YAPIYORUZ”

Açılış töreninde konuşan Kapaklı Belediyesi Ortaokulu Müdürü Yusuf Taşkıran, desteklerinden ötürü sponsorlara, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz’a ve katılımcılara teşekkür etti. Taşkıran’ın ardından bir konuşma gerçekleştiren Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, “Kapaklı Belediyesi Ortaokulu en kalabalık 3 okulundan bir tanesi. En büyük okullarından biri de bu okumuz. Eğitim alanında daha modern bir hale gelmesi için çalışmalar yapıyoruz. Bu çalışmalar kapsamında okulumuza kazandırdığımız yeni etkinlik alanlarının açılışını yapıyoruz. Desteklerinizden dolayı sizlere teşekkür ederiz, saygılar.” dedi.