Kapaklı Gazetesi - Çerkezköylü hayırsever Yılmaz Soydan, ‘Bir Çocuk Sevindir’ sloganıyla başlattığı yardım kampanyası kapsamında Mardin Ortaköy İlkokulu’ndaki ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım elini uzattı.

Çerkezköy’de oturan Yılmaz Soydan, 3 yıl önce ‘Bir Çocuk Sevindir’ sloganıyla yola çıkarak bir yardım kampanyası başlattı. Başlatılan kampanya neticesinde ihtiyaç sahibi yüzlerce çocuğa kırtasiye ve kıyafet yardımı yapıldı. Yardımların aralıksız sürdüğünü belirten Soydan, duyarlı vatandaşların da kampanyaya destek olması gerektiğini belirtti.

‘’MARDİN ORTAKÖY İLKOKULUNA 40 ÇİFT BOT GÖNDERİLDİ’’

Yardımlarla ilgili açıklama yapan Hayırsever Yılmaz Soydan, “ İhtiyaç sahibi çocuklarımıza yardım elini uzatmayı bir insanlık görevi olarak görüyorum. Bu nedenle de üç yıl önce ihtiyaç sahibi öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamak için başlattığımız ‘Bir Çocuk Sevindir’ kampanyamız devam ediyor. Kampanya çerçevesinde Mardin Ortaköy İlkokulunda ihtiyaç sahibi öğrencilerin kışlık bot ihtiyaçlarını karşıladık. Okul öğretmenleri ve öğrenciler bu yardım için gerek şahsıma gerek kampanyaya katı sağlayan iş adamlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

‘’11 AİLEYE YARDIM YAPTIK’’

Bölgedeki ihtiyaç sahibi öğrenciler için de faaliyetlerin sürdüğünü dile getiren Soydan, “Mardin Ortaköy İlkokulundaki ihtiyaç sahibi öğrencilere gönderdiğim botların dışında da 40 çift bot Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze teslim ettik. Ayrıca ihtiyaç sahibi öğrencilere verilmek üzere Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürümüze de 9 çift bot teslim ettik. Tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi 11 aileye de 11 çift bot yardımı gerçekleştirdik. Kampanyamıza İstanbul’dan bir ayakkabı imalatçısı da destekte bulunarak ihtiyaç sahibi 15 ailemize bot tedarik etti. Toplamda 120 sayısına ulaştık. Kampanyama destek vererek katkı sağlayan ve bu yöndeki çalışmalarımda her zaman şahsıma destekte bulunan iş adamlarımıza duyarlı yardımseverlerimize çok teşekkür ediyorum ve her birinden Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.