Kapaklı Gazetesi - 2017 yılıdan beri Kapaklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde okul müdürlüğü görevini yürüten Cengiz Vural, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevine getirildi.

Vural, yeni görevi ile ilgili sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; ‘’ Şahsımı Kapaklı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğüne layık gören ve desteklerini esirgemeyen herkese şükranlarımı arz ederim. Mevlam muvaffak eylesin inşallah.’’

CENGİZ VURAL KİMDİR?

1981 yılında Kilis’te doğan Cengiz Vural; ilk, orta ve lise öğrenimini Gaziantep’te tamamladı. 2002 yılında Gaziantep Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği MYO, 2007 yılında Gaziantep Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Beden Eğitimi Öğretmenliğinden mezun olup halen İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitim Yönetim Dalında yüksek lisans eğitiminden 2018 yılında mezun olmuştur.

2008 yılında Kapaklı Çok Programlı Anadolu Lisesinde Beden Eğitimi Öğretmeni olarak meslek hayatına başladı. Ağustos 2008 Ocak 2013 tarihleri arasında Kapaklı Çok Programlı Lisesinde Beden Eğitimi Öğretmeni ve Görevlendirme ile Müdür yardımcılığı, Ocak 2013 Ekim 2014 tarihleri arasında Çerkezköy Pakize Narin Anadolu Lisesinde sınavla Beden Eğitimi Öğretmeni, Ekim 2014 Eylül 2017 tarihleri arasında Çerkezköy Pakize Narin Anadolu Lisesinde sınavla Müdür yardımcılığı görevini sürdürdü. 14 Eylül 2017’den beri de Kapaklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde okul müdürlüğü görevini yürütmekteydi.