Kapaklı Gazetesi - Kapaklı Halk Eğitim Merkezi tarafından yapılan duyuruda, açıköğretim ortaokul ve lise için kayıt yenileme döneminin 9 Ekim tarihinde sona ereceği ifade edildi.

Kurum tarafından yaptığı bilgilendirmede, şu ifadelere yer verildi; “Açık Öğretim Ortaokulu ve Açık Öğretim Lisesi 3. Dönem sınavları pandemi nedeniyle yapılamadığından 18 yaşını tamamlamış tüm öğrencilere; 3. Dönem sınavından alabilecekleri maksimum ders sayısı kadar dersten başarılı sayılmışlardır. Her iki Açık Öğretim sisteminde kaydı bulunan öğrencilerimizin sistemden durumunu kontrol etmeleri veya Halk Eğitimi Merkezi açık öğretim bürosundan durumlarını kontrol ettirmeleri yararlarına olacaktır. 2020-2021 Eğitim yılı 1. dönem ilk kayıt ve kayıt yenileme başvuruları 31 Ağustos 2020 – 09 Ekim 2020 tarihleri arasında yapılacaktır.”

KAYIT İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

Açık Öğretim Lisesi ve Açık Ortaokul kaydı için gerekli evraklar ise şu şekilde belirtildi; Diploma aslı veya Öğrenim Durum Belgesi aslı, Lise terk ise Tasdikname Aslı, 1 adet vesikalık fotoğraf, Kimlik Fotokopisi.