Kapaklı Gazetesi - Bir Çocuk Sevindir Kampanyası kapsamında, hayırseverler tarafından Çerkezköy’deki okullarda ihtiyacı olan ailelerin çocuklarına kırtasiye yardımı yapıldı.

‘Bir Çocuk Sevindir’ kampanyası kapsamında 1.5 yıl içinde durumu olmayan 500’den fazla öğrencinin kırtasiye ve diğer ihtiyaçları karşılandı. Çerkezköy’de başlatılan kampanyada 75 öğrenciye sırt çantası, beslenme seti, boya, kalem, cetvel gibi 10 çeşit kırtasiye malzemesi yardımı yapıldı. ‘Bir Çocuk Sevindir’ kampanyasının yüzlerce çocuğa umut olduğunu dile getiren Proje Sorumlusu Yılmaz Soydan, ‘’İlçemizde başlattığımız kampanya dolayısıyla durumu olmayan ailelerin çocuklarına yardımcı olmaya devam ediyoruz.’’ Dedi.

‘’ALLAH RAZI OLSUN’’

Kampanya ile diğer il ve ilçelere de yardımların ulaştırıldığını dile getiren Soydan, ‘’Geride bıraktığımız 1.5 yıl içerisinde Çerkezköy, Şanlıurfa, Mersin, Batman ve Manisa olmak üzere 500’den fazla ailenin çocuğuna yardım ulaştırdık. Çerkezköy’de ise 75 öğrencimize kırtasiye yardımı gerçekleştirdik. Kampanyamıza destek veren herkese teşekkür ederim. Allah razı olsun.’’ İfadelerini kullandı.

TEK BAŞINA BAŞLATTI, DESTEK YAĞDI

Tek başına başlattığı projenin kısa sürede desteklerle büyüdüğünü kaydeden Soydan, ‘’Bu anlamlı projeye yıllar önce tek başıma başladım. Fakat gelen tepkiler ve destekler ışığında devamını getirmeyi düşündüm. Başta Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay olmak üzere; esnaflarımız, fabrika yönetimlerimiz, okul servisçilerimiz, ilçe halkı ve kırtasiye esnafı projeme destek verdi. Böylece ülke geneline yayıldık. Geçtiğimiz aylarda Şanşlıurfa’ya 100 çift ayakkabı ve giyim eşyası teslim ettik. Diğer illerde de okul boyası, tadilat için yardım ve ne varsa sağlıyoruz. Bu ancak desteklerle mümkün oldu.’’ Sözlerini kaydetti.