İlçemizde faaliyet gösteren Akman Eczanesi, Emrah Şahin Yıldızkent Ortaokulu'na İlk Yardım Dolabı Yardımında bulundu.

İçerisindeki ilk yardım malzemeleri ile birlikte 4 adet ilk yardım dolabını okula teslim eden Şahin, "Çocuklarımız geleceğimiz için çok önemliler. Bu yüzden çocuklarımızın daha donanımlı yetişmesi için eğitime destek şart. Bizde ilçemizde faaliyet gösteren bir eczacı olarak üzerimize düşeni yapmaya çalıştık" açıklamasında bulundu.

"EĞİTİME DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK"

Yıldızkent Ortaokulu Okul Aile birliği Başkanı Erol Buz'da yardımlarından dolayı Şahin'e teşekkür ederken, "Böyle anlamlı bir yardımda bulunduğu için kendisine okul aile birliği olarak teşekkürlerimi sunuyorum. Tüm bölge esnafımımızında eğitime destek adına aynı duyarlılığı göstermesini arzu ediyoruz. Eğitime yapılan hiçbir yardım boşa gitmez. Çocuklarımızın daha iyi ortamda ve daha iyi şartlarda eğitim, öğrenim görmesi için bizlerde mücadele etmeye devam edeceğiz" dedi.

Yıldızkent Ortaokulu Müdürü Levent Akın ise Emrah Şahin'in duyarlı davranışı ve yardımlarının kendilerini memnun ettiğini dile getirerek teşekkürlerini sunarken, "Yarımlarından dolayı Sn. emrah Şahin'e, okul aile birliği başkanı Erol Buz ve yönetimine bugüne kadar yapmış oldukları çalışmalardan ve okulumuzun ihtiyaçlarını karşılamak konusunda özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.