Kapaklı Gazetesi - Büyükşehir Belediyesi İsmet İnönü İlkokulu’nda düzenlenen madalya töreni ile sınıflar arası futbol, geleneksel çocuk oyunları, bilgi yarışması ve güzel ahlak temalı ufka yolculuk yarışmalarında dereceye giren 120 öğrenciye ödülleri takdim edildi.

Gerçekleşen ödül töreninde Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz ve Şube Müdürü Mehmet Sıddık Aslan, öğrencilere madalya ve kupalarını takdim etti. Törende konuşan Büyükşehir Belediyesi İsmet İnönü İlkokulu Müdürü Murat Bekdaş, okulların çocuklar için sadece ders yapılan bir mekan olmadığını ve bu binalarda sosyal kültürel sportif faaliyetler de yapılarak öğrencilerin hayata hazırlandığını belirtti.

‘’UMARIM BU MADALYALAR SİZE İLHAM KAYNAĞI OLUR’’

Okulda yapılan etkinlikler hakkında bilgiler veren Büyükşehir Belediyesi İsmet İnönü İlkokulu Müdürü Murat Bekdaş, ‘’Okulumuzda “15 temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Günü” sınıflar arası futbol turnuvası, geleneksel çocuk oyunları yakan top turnuvası, sınıflar arası bilgi yarışması ve güzel ahlak temalı ufka yolculuk, yarışmalarında dereceye giren öğrencilerimize madalyalarını takdim edeceğiz. Umarım aldığınız bu madalyalar hayatınızdaki diğer mücadelelerinizde size ilham kaynağı olur hepinize teşekkür ederim” dedi.

ÖĞRENCİLERİ TEBRİK ETTİ

İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz konuşmalarında İsmet İnönü İlkokulu’nu yakından takip ettiğini, okulun veli öğrenci ve okul birlikteliği açısından güzel işlere imza attığını belirtti. Ayrıca yapılan etkinliklerde dereceye giren öğrencileri tebrik etti. 

Konuşmacıların ardından yapılan ödül töreninde dereceye giren öğrencilere protokol mensupları tarafından madalya ve kupa takdimi yapılarak tören sona erdi.