Kapaklı Belediyesi, yerel yönetim hizmetlerinin daha hızlı, kolay, etkin ve kaliteli bir şekilde yürütülmesini amaçlayan e-Belediye Bilgi Sistemi’ne tüm modülleriyle geçen bölgemizdeki öncü ve ilk belediye oldu.

İçişleri Bakanlığı’nca yürütülen sistem Türkiye’deki tüm belediyeleri ortak bir veri tabanında buluşturuyor.

E-BELEDİYE BİLGİ SİSTEMİ

Kapaklı Belediyesi, Türkiye’deki belediyeleri ortak bir veri tabanında buluşturarak, standart yazılımlarla tüm iş ve işlem süreçlerini elektronik ortamda yapabilmelerini ve yerel hizmetlerin dijital ortamda vatandaşa sunulmasını sağlayan e-Belediye Bilgi Sistemi’ne tüm modülleriyle geçti. İçişleri Bakanlığı Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından geliştirilen E-Belediye Bilgi Sistemi’ni kullanmaya başlayan öncü ve ilk belediyelerden biri olan Kapaklı Belediyesi, “Muhasebe, İnsan Kaynakları, Gelir, Taşınır İşlemleri, İşyeri Ruhsat ve Zabıta İşlemleri” gibi tüm iş ve işlemlerini e-Belediye Bilgi Sistemi üzerinden gerçekleştirmeye başladı.

Kastro’da doğa yürüyüşü düzenlenecek Kastro’da doğa yürüyüşü düzenlenecek

"VATANDAŞLARIMIZIN YANINDA OLUYORUZ"

Konuyla ilgili açıklama yapan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, teknolojik altyapıya büyük önem verdiklerini belirterek, Kapaklı Belediyesi’nin yeniliklerde de öncü olduğunu söyledi. Başkan Çetin,  “Yenilikçi ve teknolojik çalışmalarımıza bir yenisini daha ekledik. Dijital hizmetlerle hayatı kolaylaştırıyor, ulaşılabilir belediyecilik anlayışı ile vatandaşlarımızın yanında oluyoruz. Bu hizmetimiz ile de belediyemiz işlemleri artık daha hızlı, kolay ve etkin bir şekilde sürdürülecek. Emeği geçen belediye personelimize teşekkür ediyor, hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.