DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, düzenlediği basın toplantısında 11 batı ilindeki 27 ilçede aday çıkaracaklarını açıkladı.

“BELEDİYELERİMİZİ YENİDEN HALK İRADESİYLE BULUŞTURACAĞIZ”

Doğan, “Bizden zorla alınanı geri alacağız, bu konuda son derece kararlıyız. Yani kayyum rejimini sandıklara gömeceğiz ve bunun için gerekli hazırlıklar yapılıyor. Kayyum atanan bütün belediyelerimizi yeniden halk iradesiyle buluşturacağız” dedi. Doğan, Adana’da Seyhan, Ceyhan ve Yüreğir; Antalya’da Kepez; Mersin’de Akdeniz, Toroslar ve Tarsus; İstanbul’da Esenyurt, Sancaktepe, Adalar ve Sultanbeyli; Aydın’da Didim, Efeler, Germencik ve Söke; Konya’da Cihanbeyli ve Kulu; Kocaeli’nde Dilovası; İzmir’de Torbalı, Bayraklı ve Menemen; Manisa’da Gölmarmara, Turgutlu ve Yunusemre; Çanakkale’de Gökçeada; Tekirdağ’da Çorlu ve Çerkezköy’de kendi adaylarını çıkaracaklarını dile getirdi.

CHP’li Yontar: En büyük facialar bu iktidar döneminde yaşanmıştır CHP’li Yontar: En büyük facialar bu iktidar döneminde yaşanmıştır

BAŞVURU SÜRECİ UZATILDI

Ayrıca Ayşegül Doğan, DEM Partisi’nin 20 Aralık'ta son bulacak olan aday adaylık başvuru tarihini 25 Aralık'a kadar uzatıldığını dile getirdi.