Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’in onayıyla belediye yönetiminde bazı görev değişiklikleri gerçekleştirildi. Ramazan Tahir Eke, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atandı.
10 Temmuz 2026 tarihinde Kapaklı Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü görevine atanan Erdoğan Atar ise Veri Hazırlama Kontrol İşletmeni kadrosuna atandı. Doğan Aslan da Özel Kalem Müdür Vekili olarak görevlendirildi.
Başkan Mustafa Çetin tarafından alınan kararla birlikte 15 Ağustos 2026 tarihinden itibaren bazı müdürlüklerin Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Tahir Eke’ye bağlı olarak çalışması uygun görüldü.
Buna göre Eke’ye bağlı çalışacak müdürlükler şöyle:
- Afet İşleri ve Risk Yönetimi Müdürlüğü
- Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
- Bilgi İşlem Müdürlüğü
- Emlak ve İstimlak Müdürlüğü
- Hukuk İşleri Müdürlüğü
- İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü
- Muhtarlık İşleri Müdürlüğü
- Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü
- Sosyal Hizmetler Müdürlüğü
- Temizlik İşleri Müdürlüğü
- Veteriner İşleri Müdürlüğü
- Zabıta Müdürlüğü
Başkan Çetin’in onayıyla yapılan düzenlemelerin 15 Ağustos 2026 tarihi itibarıyla yürürlüğe gireceği belirtildi.







