Çerkezköy Çözüm Akademi öğrencisi Duru Doğa Yıldıran, tüm soruları doğru cevaplayarak Türkiye birincisi oldu.

Geçtiğimiz haftalarda 1 milyon 30 bin 195 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen LGS sınavının sonuçları açıklandı. Sınava giren öğrencilerden 562’si tüm soruları doğru yanıtlayarak 500 tam puan aldı. Açıklanan sonuçlara göre,  Çerkezköy Çözüm Akademi öğrencisi Duru Doğa Yıldıran LGS Türkiye şampiyonu oldu.

“ÖĞRENCİMİZİN ANNE BABASINI TEBRİK EDİYORUM”

Başarılı öğrenciyi kutlayan Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, “Çerkezköy Çözüm Akademi Ortaokulu öğrencimiz Duru Doğa Yıldıran LGS'de tüm soruları doğru cevaplandırarak Türkiye 1.’si olmuştur. Öğrencimizi kutluyorum. Başarısının önünde şapka çıkarıyorum. Öğrencimizin anne babasını tebrik ediyorum. Evlatları ile ne kadar gurur duysalar az. Öğrencimizin yetişmesinde emeği olan tüm öğretmenlerimizi, Çözüm Akademi ailesini tebrik ediyorum.” dedi.

“AİLESİNİ VE EMEK VEREN TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİ KUTLUYORUZ”

Açık Öğretim Kurumları kayıt yenileme işlemleri başladı Açık Öğretim Kurumları kayıt yenileme işlemleri başladı

LGS’de birinci olan öğrencisini kutlayan Çözüm Akademi Okulları Genel Müdürü Demet Kurucu, “2023 LGS sınavında tüm soruları doğru cevaplayarak ilçemizde ve okulumuzda bizlere bir ilki yaşatan Türkiye 1.si öğrencimiz Duru Doğa Yıldıran'ı, ailesini ve emek veren tüm öğretmenlerimizi kutluyoruz.” diye konuştu.