Çerkezköy’de iddiaya göre boşandığı eşinin iki çocuğunu göstermediği gerekçesiyle bunalıma girdiği öğrenilen bir kişi, belediye meydanında falçata ile boğazını keserek intihar girişiminde bulundu.

intihar-2

Çerkezköy’de yaşayan 40 yaşındaki S.A eşi ile boşandıktan sonra çocuklarının velayetinin anneye verilmesinin ardından bunalıma girdi. Çocuklarını görmek için eski eşinden olumsuz cevap alan S.A., belediye meydanında bulunan oturaklarda elinde bulunan falçata ile boğazını keserek intihara kalkıştı.

Kapaklı'da Libyalı zehir taciri gözaltına alındı Kapaklı'da Libyalı zehir taciri gözaltına alındı

intihar-1

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

S.A.’nın intihara kalkıştığını gören vatandaşlar, yardıma koşup ilk müdahalede bulunurken, elindeki falçatayı alarak S.A.’nın daha fazla kendisine zarar vermesini önledi. Çevredeki vatandaşlar sağlık ekipleri gelene kadar S.A.’nın boğazındaki kesiği önce elleriyle ardından ise bir bez yardımıyla kapatarak kan akışını durdurmaya çalıştı. AK Partinin seçim standının hemen arkasında yaşanan olayın ardından AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay da olay yerine gelerek S.A.’nın durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı ve S.A.’ya destek olma sözü verdi.

Ayrıldığı eşinin iki çocuğunu göstermemesi gerekçesiyle bunalıma girdiği öğrenilen S.A., olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise olayla ilgili soruşturma başlattı.