CHP Kapaklı İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz, Cumhuriyet Mahallesi Canbazlar Caddesi’nde ilçe yöneticileri ile birlikte esnaf ziyareti gerçekleştirerek esnafların sorunlarını dinledi. Kapaklı Belediyesinin caddede yapılması gereken çalışmaları yapmadığını ve esnafın mağdur olduğunu belirten Yılmaz, “Kapaklı Belediye başkanı Mustafa Çetin’e sesleniyoruz. Canbazlar Caddesi esnafının sesini duysun artık.” dedi.

Kapaklı’da Anneler Günü konser ile kutlandı Kapaklı’da Anneler Günü konser ile kutlandı

“CANBAZLAR CADDESİ’NİN ÇİLESİ BİTMEMİŞ”

Esnaf ziyareti sonrası açıklamalarda bulunan Yılmaz, “Bugün yaklaşık bir buçuk yıldan beri devam eden Kapaklı Canbazlar Caddesi’ndeyiz. Görüyoruz ki hala Canbazlar Caddesi’nin çilesi bitmemiş. Her taraf toz, toprak içerisinde. Yıllarca beklediğimiz prestij caddesine artık Kapaklımızın kavuşmasını diliyoruz.

“6-7 AYDIR ÇİVİ ÇAKILMAMIŞ”

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin altyapısını, içme suyu hattını bitirmiş olduğu ve Kapaklı Belediyesine teslim etmiş olduğu Canbazlar Caddesi’ne 6-7 aydır bir çivi dahi çakılmamış olduğunu görüyoruz. Buradan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’e sesleniyoruz. Canbazlar Caddesi esnafının sesini duysun artık. Hayat pahalılığı, ekonomi derken atıl durumda olan bu caddenin sorumlusu Mustafa Çetin’dir. Bir an önce bu konuyla ilgili proje geliştirip faaliyete geçirmesini talep ediyoruz.” ifadelerini kullandı.