Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Yıldızkent Köprülü Kavşak Projesi yapımı ile başlanacak olan Bahçelievler Kavşak Projesi hakkında açıklamalarda bulundu.

Erasmus programı heyeti Kaymakam Gürdal’ı ziyaret etti Erasmus programı heyeti Kaymakam Gürdal’ı ziyaret etti

Yapılacak olan Bahçelievler Kavşak Projesi’nin trafik sıkıntısı oluşturacağından dolayı izin verilmediğini dile getiren Çetin, “Organize Bölge Müdürlüğü kavşak konusunda, siz bu kavşağı yaparsanız bir Yıldızkent Kavşağı trafiği daha ortaya çıkar dedi. Projemiz hazırdı ve yapımına başlayacaktık. Burada üç günlüğüne trafiği kesmemiz gerekiyordu. Buraya tır gibi büyük araçların girişlerinde sıkıntı yaşanacağını söylendi ve buradaki Bahçelievler Kavşak Projesi’ni istemediler. Biz bu projenin hayata geçmesi için uğraşımızı sürdürüyoruz.” dedi.

“YILDIZKENT KAVŞAĞI FACİASI YAŞAMAMAK İÇİN İZİN VERİLMEDİ”

Proje yapımına izin verilmesi durumunda şehir trafiğinin rahatlama yaşayacağından bahseden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Şu anda bana verilen görev Yünsa sapağındaki kavşak projesi ve bunu mütahitler kendisi yapacaklar. Masrafsız ve parasız karayolları kendi imkanları ile burayı yapacaklar. Eğer bu proje dışında Bahçelievler Kavşak Projesi’ni yapmamıza izin verilseydi şehir trafiğimiz çok rahatlayacaktı. Çerkezköy’den gelen uzun araçlar bu kavşak projesinde dönme sıkıntısı yaşayacakları için Organize Bölge Müdürlüğü bir Yıldızkent Kavşağı faciası yaşamamak için buranın yapımına izin vermediler. Aslında biz burada sanayinin trafik yükünü rahatlatmayı da hedefliyoruz. En azından geçici olarak Bahçelievler Kavşağı Projesi’nin yapımına izin verilirse Kapaklı şehir trafiği çok fazla rahatlama yaşayacak.” ifadelerini kullandı.