28 Mart Perşembe günü saat 21.30’da Kapaklı Ordulular Derneğine ziyaret gerçekleştiren Cumhur İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı Mustafa Çetin, Kapaklı Ordulular Derneği Başkanı Yalçın Hal tarafından Mehter Marşı ile karşılandı.

“ÇOK HEYECAN VERİCİ”

Gerçekleştirilen ziyaretin açılış konuşmasını gerçekleştiren Kapaklı Ordulular Derneği Başkanı Yalçın Hal, “Bugün bizleri kırmayarak hep beraber burada olmamıza sebep olan Mustafa Başkanımıza, ben tüm Ordulular adına ve buraya gelen herkes adına teşekkür ediyorum. Böyle büyük bir kalabalık karşısında mikrofonu eline alıp konuşmak çok heyecan verici. Herkese hayırlı akşamlar diliyorum” dedi.

“ARKAMIZDAN NAL TOPLAYACAK”

Cumhur İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı Mustafa Çetin, “Biz Kapaklı’nın Belediye Başkanı olduğumuzda herkese eşit mesafede kaldık. Herkesin derdiyle dertlendik. 5 yıl boyunca makamımıza kim gelmişse hangi partilisin diye hiçbir zaman sormadık. Ayrıca Fedai Abimizin şuraya bir tane kahvehanesi var. 15 yıl boyunca belediye başkanımız ve şimdi tekrar bize rakip olan belediye başkanı adayı, arkamızdan nal toplayacak. 15 yıl orada okey oynayarak belediye başkanlığı yaptı.

Özgür Özel'den Başkan Yüceer'e ziyaret Özgür Özel'den Başkan Yüceer'e ziyaret

Cetin Nal 1

“KAPAKLI DAĞ GİBİ SORUNLARLA KARŞI KARŞIYA KALMIŞ

Biz belediye başkanı olduğumuz zaman tüm vatandaşlarımız yığınla taleplerini getirdiler. Bir baktık ki Kapaklı dağ gibi sorunlar ile karşı karşıya kalmış. Vatandaş makama hiç girememiş. 2020 yılına girerken biz dünyayı kasıp kavuran pandemi ile uğraştık. Kuzeyimizde yaşanan bir savaş nedeniyle enflasyon patlaması oldu. Geçen yıl ise asrın felaketi deprem ile yüzleştik. O bölgede personelimizle ve iş makinalarımız ile hizmet yaptık.

“ÇOK YOĞUN MESAİ HARCADIK”

Canbazlar Caddesinin ve Pınar Bulvarının kurulduğu günden beri alt yapı sorunları vardı. Biz geldik ve ilk önce alt yapı sorunlarını çözmek için bismillah dedik. Tabi bazı yerlere farklı nedenlerden dolayı yetişemiyoruz. Ancak halkımız bizim samimiyetle mücadele ortaya koyduğumuzu görüyor. Diğer bir konu ise yeni bir ilçe olmamızdan dolayı devlet yatırımlarıyla ilgili çok yoğun mesai harcadık.

“DAHA İYİ PROJELERİ ÖNÜNÜZE SUNACAĞIZ”

Devlet hastanesi ile ilgili ciddi sıkıntılar vardı ve ÇOSB bu işten vazgeçmişti. Gittik mücadele verdik ve buranın da yapımına başlandı. Allah’ın izniyle bu sene yapımı bitecek ve hizmete başlayacak. Başkaları gibi bol keseden laf üretmiyoruz. İcraat üretiyoruz. Zaten durum bu şekilde olmasaydı AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Adayı olarak genel merkezimiz bizi göstermezdi. Biz önümüzdeki süreçte çok daha iyi projeleri sizlerin önüne sunacağız.

“CUMHURBAŞKANIMIZIN RESMİNE SELAM VERECEKLER”

2019 yılında bayrağını diktiğimiz AK Parti’yi 31 Martta kimse oradan indiremeyecek. Cumhurbaşkanımızın resminden rahatsızlık duyanlar 1 Nisan’da o resme selam verip bizi takdir etmeye gelecekler” diye konuştu.