Uğur okulları öğrenci, öğretmen ve velilerin performanslarını sergiledikleri 21 Aralık En uzun gecede programa; Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Şube Müdürü Yılmaz Oğur, Çerkezköy’de görev yapan okul müdürleri, Uğur Okulları yöneticileri, öğretmen, öğrenci ve velileri yoğun bir şekilde katılım sağladılar.

ÖĞRETMENLER PERFORMANSLARINI SERGİLEDİ

95 öğrencinin performansını sergilediği Sanat Gecesi programında, Saygı Duruşu ve akabinde İstiklal Marşımızın okunmasının ardından ‘’Bu Vatan Kimin’’ adlı şiiri Edebiyat öğretmeni Caner Yener okudu. Ardından Sosyal Bilgiler Öğretmeni Erdem Civelek, Zeybek gösterisi için sahnedeydi. Aşık Veysel’in ‘’ Gönül Sana Nasihatim’’ isimli şiiri Tarih Öğretmeni Sercan Ünlü okudu. Felsefe öğretmeni Gülistan Cihangir’in solo performansının ardından Ortaokul öğrencileri Umut Batmaz ve Mert Kaplan’ın okudukları‘’ İstanbul’u Dinliyorum’’ şiiri büyük beğeni topladı. Uğur Okulları velileri ve aynı zamanda Müjgan Serkan Karagöz Özel Eğitim ve Uygulama Okulu Müdürü Mustafa Sevinç ve müzik öğretmeni Nilüfer Sevinç’in birlikte seslendirdikleri ‘’ Seven Ne Yapmaz’’ isimli şarkıdan sonra öğrenci Tuğberk Özakbaş şiirini okudu.

DANS GÖSTERİLERİ YAPILDI

 Nazlıcan Küçükonat, Kenan Efe Yılmaz, Selin Öner, Kemal Oğuzcan Cavlı, Aleyna Ayça Akkurt, Ümit Saraç, Elif Mine Uygun, Serhat Kılıç ve Çağla Öperli tarafından 70’lere ve 80’lere ait parçalar solo performans olarak sergilendi. Esma Kurt, Kaan Konyalı ve Mısra Ecevit ise keman çalarak geceye renk kattılar. Lise Koro ve Müzik Grubu Anka’nın gösterilerinin ardından sahneye Barış Manço’nun unutulmaz şarkısı ‘’ Kara Sevda’’ ile okul zumba dans grubunun eğlenceli gösterisi yer aldı. Son olarak ortaokul ve lise koro gruplarının şarkılarını söylemelerinin ardından program sona erdi.

GECENİN MİMARLARINA PLAKET VE ÇİÇEK TAKDİM EDİLDİ

Programın kapanış konuşmasını yapan Uğur Okulları Anadolu Lisesi Müdürü Kadir Reis Zenginal; çok keyifli ve eğlenceli bir müzik programı izlediklerini söyleyerek bu geceye katılım sağlayan tüm sanatseverlere teşekkür etti. Ayrıca programın hazırlanmasında emeği geçen tüm görevli öğrenci ve öğretmenlere teşekkür etti. Son olarak Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş’ü, Şube Müdürü Yılmaz Oğur’u ve Uğur Okulları Ortaokul Müdürü Tuğba Zenginal’ı sahneye davet ederek, geceyi hazırlayan Müzik Öğretmeni Selin Öner, Edebiyat Öğretmenleri Sıla Bakar, Merlin Mutlu ve Resim Öğretmeni Bahar Himyeri’ye teşekkür plaketleri çiçekleri takdim edildi