Kapaklı Gazetesi - 2. Kültür ve Sanat Festivali kapsamında düzenlenecek olan Çerkezköy Belediyesi Streetball ve Tavla Turnuvalarına başvurular 19-23 Ağustos tarihleri arasında başlıyor.

Çerkezköy Belediyesi 2. Kültür ve Sanat Festivali kapsamında 30-31 Ağustos ve 1 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan Çerkezköy Belediyesi Streetball ve Tavla Turnuvalarına başvuruların 19 Ağustos tarihinde başlayacağını ve 23 Ağustos tarihinde sona ereceğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Çerkezköy Belediyesi Streetball Turnuvası Büyük Erkekler, Genç Erkekler, Yıldız Erkekler ve Küçük Erkekler kategorileri olmak üzere 4 ayrı kategoride yapılacak. Büyük Erkekler Kategorisine 2000 ve altı doğumlular, Genç Erkekler Kategorisine 2001 ve 2002 doğumlular, Yıldız Erkekler Kategorisine 2003 ve 2004 doğumlular, Küçük Erkekler Kategorisi’ne ise 2005, 2006 ve 2007 doğumlular katılabilecekler. Turnuvamıza katılmak isteyen takımlar oluşturdukları 4’er kişilik takım listesini nüfus cüzdanı fotokopileri ve 18 yaşından sporcular da ailelerinden alacakları izin belgesi ile Belediyemiz Halk Masalarına müracaat ederek kayıt yaptırabilecekler” dedi.

‘’BAŞARILAR DİLİYORUM’’

   Yine 30-31 Ağustos tarihlerinde yapılacak olan Çerkezköy Belediyesi Tavla Turnuvası’na katılmak isteyen sporcuların da Çerkezköy Belediyesi Halk Masalarına gelerek, başvuru formunu doldurabileceklerini belirten Akay, “Şimdiden turnuvalarımıza katılacak olan takımlara ve sporcularımıza başarılar diliyorum. Turnuvalarımızın centilmenlik içerisinde ve bir şenlik havasında geçmesini ümit ediyorum” dedi.