Kapaklı Gazetesi - Optimed Hastanesi yönetimi ve personelleri, 14. kuruluş yıldönümüne özel düzenlenen motivasyon yemeğinde bir araya geldi.

Gecenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op.Dr. Ayhan Arslan, “Sizleri burada görmek benim için çok büyük mutluluktur. 14 yıla geldiğimiz bugünlerde aile tablosu beni duygulandırıyor ve mutlu ediyor. Bu hisleri yaşattırdığınız için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Optimed Hastanesi olarak başarı ve emek dolu 14 yılı geride bıraktık. 14 yılda güzel bir yerlere geldik. Ülke olarak bir buçuk yılda pandemi nedeniyle zor bir süreçten geçtik. İnşallah kötü günler geride kalacaktır.” dedi.

“DEĞERİMİZ AZ DA OLSA ANLAŞILDI”

Pandemide en fazla sağlık çalışanlarına görev düştüğünü kaydeden Arslan, “Tüm dünya sağlık çalışanlarının varlığını ve değerini pandemi dolayısıyla fark etti. Emektar grubunu sağlık çalışanları olduğunu gördüler. Değerimiz azda olsa anlaşıldı. Çalışanlarımız cesurca, fedakarca, gecesini gündüzüne kadar emeğini ortaya koydu. İnsanları yaşatmaya ve iyi günlere ulaştırmaya çalıştılar. Ekip arkadaşlarım olmak üzere bu yolda hayatlarını hiçe sayıp, insanlığı sağlıklı yarınlara bir adım daha yaklaştıran tüm sağlık çalışanlarına minnet şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

“İKİNCİ ŞUBEMİZ ÇORLU’YA AÇILACAK”

Çorlu’da ikinci şubeyi açacakları müjdesini veren Arslan, “Çorlu’daki Tıp Merkezimiz de 10 yaşına girdi. Çorlu’da ikinci şubemizi ise bayramdan sonra Ağustos ayında hizmete açmayı düşünüyoruz. Optimed Çorlu Hastanesi’nin başhekimi ise Op. Dr. Nevzat Koç olacak. Çerkezköy’deki kaliteli hizmeti Çorlu’da da çıtayı yükselterek sürdüreceğiz. Optimed Hastanesi Trakya’da en büyük, en çok tercih edilen ve güvenilen hastanedir.” diye konuştu.

“MUTLULUK DUYUYORUM”

Optimed Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Op. Dr. Nevzat Koç’ta konuşma gerçekleştirerek Optimed ailesinin bir üyesi olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Koç, “14 yıldır bu ekibin bir ferdi olmaktan mutluluk duydum. Pandemi nedeniyle olumsuz koşullarda tüm yük sağlık çalışanlarının üzerine düştü. Bu zorlu süreçte yorulduk, strese girdik. Bugün bu stresimizi de atacağız. Önümüzdeki günlerde Çorlu Optimed Hastanemizi açacağız. Buradaki insani değerleri, ekip ruhunu oraya taşıyacağız.” ifadelerini kullandı..

ÇALIŞKAN’A PLAKET VERİLDİ

Optimed Hastanesi’nin bir ferdi olmaktan büyük onur ve gurur duyduğunu belirten Başhekim Recep Çalışkan, “ 7 yıldır sürdürdüğüm Başhekimlik görevinden ayrılıyorum. Sizlerle birlikte çok güzel bir çalışma ortamımız oldu. Optimed benim ailem ve buradayım. Sizler pandemi sürecinde yeri geldi evinize gidemediniz, ailenizi göremediniz. Emekleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum.” dedi. Genel Müdür Op. Dr. Ayhan Arslan, Başhekim Op. Dr. Recep Çalışkan’a emeklerinden dolayı teşekkür ederek plaket takdim eti.

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Konuşmaların ardından hastanede 5. Ve 10. yılını dolduran personellere ve doktorlara plaket takdim edildi. Plaketlerin verilmesinin ardından hastane yönetimi ve personeller 14. yıl pastasını hep birlikte kesti. Canlı müzik eşliğinde gerçekleştirilen eğlenceli programda, katılımcılar gece geç saatlere kadar gönüllerince eğlendi.