Kapaklı Gazetesi - Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, bünyesine yeni hizmetler katmaya devam ediyor. Yaptığı hizmetlerle üyeleri için en verimli işleyişi sağlamak adına çalışmalar yapan Çerkezköy TSO, web sitesi üzerinden “Danışmana Sor” hizmetini hayata geçirdi.

Birçok işletmenin en fazla bilgiye ihtiyaç duyabileceği üç alanı kapsayan online hizmet, üyelerin sorularına en hızlı dönüşü sağlamayı amaçlıyor. COVID-19 sürecinde online ortamda verilecek olan danışmanlık hizmetinde üyelere Hukuk, İş Sağlığı ve Güvenliği, Mali Konular gibi konularda destek verecek.

“HER ZAMAN BİZİMLE İLETİŞİME GEÇEBİLİRLER”

Yeni hizmetleri ile ilgili açıklama yapan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, “Üyelerimiz için hizmetin en iyisini sağlamak adına çalışmalarımızı sürdürüyor ve attığımız her adımı bu doğrultuda hedefliyoruz. Yaşadığımız pandemi süreci içerisinde hepimizin olduğu gibi bizlerin de başlıca düşüncesi sağlık. Bu durumda, üyelerimiz için işleyişi biraz olsun kolaylaştırmayı, sorularına mümkün olduğunca hızlı çözümler sunmayı amaçlıyoruz. İlgili konularda uzman desteği sağlamak adına oluşturmuş olduğumuz bu sistem için üyelerimiz web sitemiz üzerinden her zaman bizimle iletişimde olabilecekler.” dedi.