Kapaklı Gazetesi - Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Masa Tenisi takımı, onlarca sporcunun katılacağı Türkiye Şampiyonası’nda altın madalya için mücadele verecek.

24 TAKIM ARASINDAN 3’ÜNCÜ OLDULAR

Elde ettiği başarılarla adından sıkça söz ettiren Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, bir kez daha Çerkezköy halkının göğsünü kabarttı. Masa tenisi sporcuları, 16-17 Ekim tarihleri arasında Kocaeli’nde düzenlenen Gençler Marmara Bölge Takım Şampiyonası’na katıldı. Birbirinden çekişmeli müsabakalara sahne olan şampiyonada, Çerkezköy Belediyesi Erkek Takımı 24 takımın arasından Bölge 3’üncüsü olmayı başardı.

“ELİMİZDEN GELEN DESTEĞİ VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Aynı şampiyonada Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Masa Tenisi Kız Takımı da 4’üncü oldu. Her 2 takım da elde ettikleri bu başarılar sayesinde Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı. Sporcuları ve antrenörlerini tebrik eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Masa Tenisi Takımlarımızın kentimizi Türkiye Şampiyonası’nda da en iyi şekilde temsil edeceğinden şüphem yok. Çerkezköy’ümüzün çocuklarını spora teşvik etmek, onların daha da başarılı olabilmelerine katkı sağlamak için elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz.” dedi.