Kapaklı Gazetesi - Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, vatandaşlara çağrıda bulundu. Yerel esnafın hem ülke ekonomisine hem de ilçe gelişimine sürekli olarak katkıda bulunduğunu hatırlatan Bozdağ, pandemi süresi boyunca sıkıntılar yaşayan esnafa destek olmak amacıyla vatandaşların alışverişlerinde yerel esnafı tercih etmesi çağrısında bulundu.

“ESNAFIMIZA SAHİP ÇIKALIM”

AVM’lerin ve süpermarket zincirlerin yerel esnafın belini büktüğünü belirten Bozdağ, hükümetten konuyla ilgili destek beklediklerini de sözlerine ekledi. Bozdağ, açıklamalarında; “Mevcut idareden bu konuda destek bekliyoruz. Okulların açılmasına kısa süre kala vatandaşlarımız kırtasiye ihtiyaçlarını yerel esnaftan yapmalı. Büyük marketlerden ve AVM’lerden yapılan alışveriş bölge esnafımızı sıkıntı yaşamaktadır. Vatandaşımızı daha duyarlı olmaya davet ediyoruz. Küçük esnafa sahip çıkılmalı. Fiyat konusunda da küçük esnaf daha istikrarlı kalite konusunda da mutlaka daha kalitelidir” dedi.

“KÜÇÜK ESNAFIMIZ BU DONANIMLARA SAHİP”

Okulların açılmasına kısa süre kala kırtasiye ihtiyaçlarının da yerel esnaftan karşılanması çağrısında bulunan Bozdağ; “Sonuç olarak kırtasiye ürünü dediğimiz malzemeler çocuklarımızın kullandığı ürünler olacak ve kaliteli olmak zorunda. Küçük esnafımızı bu beklentileri karşılayacak donanımdadır” ifadelerini kullandı.