Kapaklı Gazetesi - Çerkezköy Belediyesi tarafından başlatılan Hoş Geldin Bebek Projesi kapsamında İnan ve Çiçek ailelerini evlerinde ziyaret edip, hediye paketlerini takdim eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, dünyaya gözlerini açan bebeklere de uzun ve sağlıklı bir yaşam diledi.

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, ilk olarak Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde ikamet eden belediye personeli İsmail İnan ve eşi Özge İnan’ı evlerinde ziyaret etti. İnan Ailesi’nin dünyaya yeni gelen bebekleri Ayşe Bade’ye sağlıklı ve uzun bir yaşam temennisinde bulunan Başkan Vahap Akay, Hoş Geldin Bebek Hediye Paketini İnan Ailesi’ne takdim etti.

HOŞ GELDİN LAVİN BEBEK

Başkan Akay daha sonra Fevzipaşa Mahallesi’nde ikamet eden Engin – Şenay Çiçek çiftini evlerinde ziyaret etti. Çiçek Ailesi’nin dünyaya yeni gelen bebekleri Lavin’e sağlıklı ve uzun bir yaşam dileyen Başkan Vahap Akay, Çiçek Ailesi’ne de Hoş Geldin Bebek Hediye Paketini takdim etti.

Ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getiren ve Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür eden İnan ve Çiçek aileleri, anlamlı projeyi hayata geçiren Çerkezköy Belediyesini tebrik etti.