Kapaklı Gazetesi - Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Özel Gülerçin Koleji’nin Kariyer Günü etkinliğine katıldı.

Özel Gülerçin Koleji’nin Kariyer Günü etkinliğine katılan Başkan Akay, öğrencilerin sorularını cevapladı ve Belediye Başkanının görevleri, sorumlulukları ile ilgili bilgiler verdi. Öğrencilerin yoğun ilgisi ile konuşmasına başlayan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Sizden bu güzel enerjiyi almaktan çok mutlu oldum. Beni çok heyecanlandırdınız. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

BELEDİYE BAŞKANLIĞI VAZİFESİ HALKA HİZMET ETMEK

Belediye Başkanı olarak görevlerini özetleyen Başkan Akay, ‘’Çerkezköy’de doğmuş, büyümüş, yetişmiş biri olarak bu topraklara hizmet etme gayretindeyim. Yaşadığımız ilçe, mahallelerimiz adına hayallerimiz vardı. Geçen 5 yıllık süre içerisinde bunların bir kısmını gerçekleştirdik. Şimdiki görevimiz Çerkezköy’ün ihtiyaçları neler, sizlerin beklentileri neler bunları tespit edip, onlara çözüm üretmek. Yaşadığınız şehirdeki yol eksiğini Belediye tamamlar, park eksiğini Belediye tamamlar. Altyapı eksikliğini Belediye yapar. Yani çevrenizde gördüğünüz, gözlemlediğiniz binaların, yolların düzenini sağlamakla yükümlü bir kurum Belediye.’’ İfadelerini kullandı.

ÇALIŞMALARINI ANLATTI

Çocuklara, öğrencilere ve gençlere yönelik geride kalan 5 yılda birçok etkinlik yaptıklarını belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, “Birçok park, bahçe ve spor alan düzenlemesi yaptık. Parklarımıza yeni spor alanları kazandırdık. Yaz Spor Okulları düzenledik her yıl. Burada çocuklarımıza eğitimler verdik. Bu sene Kış Spor Okulları da düzenleyeceğiz. Ayrıca Çerkezköy birçok spor etkinliğine ev sahipliği yaptı. Birçok kültürel etkinlik yaptık, konserler gerçekleştirdik. Çerkezköy’e çok güzel bir Kültür Merkezi kazandırdık. Tiyatro ve sanat etkinlikleri ile Çerkezköy’ü buluşturacağız” dedi.

PROJELERİNİ ÖĞRENCİLER İLE PAYLAŞTI

Önümüzdeki 5 yılda Çerkezköy’ün içme suyu hatlarının yenileneceğini, trafik ve otopark sorununa çözüm getirecek yeni projeleri hayata geçireceklerini ifade eden kay, yeni spor alanları yapılacağını ve diğer projelerini öğrenciler ile paylaştı. Öğrencilerinin sorularının cevaplanmasının ardından Gülerçin Koleji tarafından Akay’a teşekkür plaketi verildi ve hatıra fotoğrafı çekilerek etkinlik son buldu.