Kapaklı Gazetesi - Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde sıra alma işlemleri ve diğer işlemlerde yaşanan yoğunluk nedeniyle vatandaş kuyruk çilesi çekiyor. Sabah erken saatlerde sıra almak için hastaneye giden vatandaşlar uzun kuyruklar oluştururken, ortaya çıkan görüntüler eski Türkiye manzaraları oluşturuyor.

Saat 3-4 gibi hastaneye sıra almaya gittiklerini belirten vatandaşlar, 8'e kadar kuyrukta beklediklerini 8.00'de memurların gelmesiyle birlikte sıra alma işleminin başladığını belirttiler.

UZUN KUYRUKLAR OLUŞUYOR

78 yaşındaki annesi ile 3 gün peşpeşe sıra almak için sabah saatlerinde hastaneye gittiğini ifade eden Serdar Akalın isimli vatandaş, "Telefonla randevu almaya çalıştığımızda en az 10 gün sonrasına randevu veriliyor. Annem 78 yaşında ve sürekli kullanması gereken ilaçları var.  Bu nedenle sabah erken saatlerde hastaneye gidip sıra almaya çalıştık. Göz doktoru için 3 günde ancak sıra alabildik. Sıra alma işlemleri esnasında uzun kuyruklar oluştuğu için zaman zaman hastalar arasında tartışmalar yaşanıyor. Özellikle yaşlı ve engelli hastalar büyük sıkıntı yaşıyor. Devlet büyüklerimizin bu soruna bir an önce çözüm bulmasını bekliyoruz." dedi.