Pınar Bulvarı’nda kurdukları seçim standında gazetemize özel açıklamalarda bulunan İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Gürkan Mandalı, seçim çalışmalarını ve gündemi değerlendirdi.

‘Güzel bir Türkiye için İYİ Parti’yi destekleyin’ diyen Gürkan Mandalı, “İYİ Parti Kapaklı İlçe Teşkilatı olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bir oy Kemal’e bir oy Meral’e istemeye devam ediyoruz. Vatandaşımızda da bu teveccühü görüyoruz. Kapaklı’da da biz çok iyi bir oy alacağımıza ve Kapaklı’yı iyi yerlerde temsil edeceğimize inanıyoruz. ‘Bir oy Kemal’e bir oy Meral’e’ sloganı vatandaşımız üzerinde iyi bir etki bırakmış durumda. Biz vatandaşa yapabileceklerimizi anlatıyoruz ve anlatmaya da devam ediyoruz, vatandaşımız bunu kabullendi.” dedi.

iyi-parti-kapakli-gurkan-mandali-1

“VATANDAŞIMIZ İÇİN UĞRAŞIYORUZ”

Ülkemizin son yıllarda ekonomik sıkıntılarla boğuştuğunu ifade eden Mandalı, “Şu an ülkemizin içinde olduğu durumu beğenmeyen çok sayıda vatandaşımız var. Gün geçtikçe alım gücümüzün azaldığı gözüküyor. Bu sisteme geçerken vatandaşa en büyük vaat edilen şey refah seviyemizin yükseleceği olmuştu. Gün geçtikçe bize ilginin alakanın artması, biz liyakatli kadrolara inanıyoruz. Biz yarın ülkenin başına iktidar olduğumuz da kadrolarımız ile bu ülkeyi yöneteceğiz. Eğitim de kadrolarımız var, ekonomide çok ciddi kadrolarımız var. Genel Başkanımız ekonomi bakanı için Bilge Yılmaz’ı önerdi, ülkemiz için ciddi bir kazanım olacak. Bence Bilge Başkanımız ekonomiyi çok iyi yerlere getirecek. İnşallah vatandaşımız sayesinde de sandıktan iyi bir sonuçla, Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı, İYİ Parti’yi de birinci parti çıkarırsak çok iyi olacak. Genel Başkanımız ‘ben başbakan olacağım’ diyor, bu da durduk yere olacak bir şey değil. Biz Genel Başkanımızı başbakan yapabilmek için birinci parti olarak çıkmak istiyoruz. Bu durum için de çalışıyoruz. Biz vatandaşımız için uğraşıyoruz, vatandaşın olmadığı siyasi bir ortam oluşamaz.” diye konuştu.

“EKMEK KUYRUKLARI VAR”

Süleymanpaşa Belediye Başkanı mal varlığını açıkladı Süleymanpaşa Belediye Başkanı mal varlığını açıkladı

Standın hemen yanında bulunan Halk Ekmek büfesi önündeki kuyruğa dikkat çeken Mandalı, “Görüyorsunuz ki ekmek kuyrukları var, vatandaşımız 4 saattir ekmek bekliyor. 2 TL ucuz ekmek alabilmek için vatandaşımız burada ekmek bekliyor ve ekmek yok. Vatandaşın alım gücü olsa burada ekmek bekler mi? Vatandaşın parası değerli olsa gider ekmeğini fırından da alır. Rahat bir şekilde geçinir. Vatandaşımızı gün geçtikçe daha zor günler bekliyor fakat biz İYİ Parti olarak sizlere daha güzel günler vaat ediyoruz.” ifadelerini kullandı.