Son hızıyla devam eden İsrailFilistin arasındaki savaş hakkında konuşan Kapaklı İmam Hatipler Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Şakir Demirel, “Filistinlilere zulmeden İsrail’in ve tüm sorumlularının acilen Uluslararası mahkemelerce yargılanması gerekmektedir. Bizler, bu zulme asla sessiz kalmayacak, işgalcilere karşı direnen Filistinli kardeşlerimizin sesi olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

İki devlet arasında yaşanan savaşta Filistinli vatandaşların sesi olmaya devam edeceğini ifade eden Demirel, “Mescid-i Aksa ve Gazze’de İsrail tarafından Filistinli kardeşlerimize yönelik olarak başlatılan saldırılarda, yüzlerce masum insan yaralanmış, aralarında çocuk ve kadınların bulunduğu yüzlerce insan ise hayatını kaybetmiştir.

210 gram ekmeğe zam geldi 210 gram ekmeğe zam geldi

“İSRAİL, İNSANLIK VE SAVAŞ SUÇU İŞLEMEKTEDİR”

Uzun zamandır Müslümanları kışkırtmak amacıyla yaşlı, genç, kadın çocuk demeden katliamlarına devam eden İsrail, Filistinlilerin yaşam haklarını kendi topraklarında gasp etmektedir. İsrail, Filistin topraklarında insanlık ve savaş suçu işlemektedir. Dünya bu işgal ve hukuksuzluğa göz yumdukça İsrail, zulmünü devam ettirecektir.

“İSRAİL’İN ULUSLARARASI MAHKEMELERCE YARGILANMASI GEREKMEKTEDİR”

Sözde medeni insan hakları savunucusu olan batılı devletler, yaşanan bu vahşete sessiz kaldıkça, bu zulme ortak olacaklardır. Filistinlilere zulmeden İsrail’in ve tüm sorumlularının acilen Uluslararası mahkemelerce yargılanması gerekmektedir. Bizler, bu zulme asla sessiz kalmayacak, işgalcilere karşı direnen Filistinli kardeşlerimizin sesi olmaya devam edeceğiz” dedi.