Başkan Yüceer: Hıdırellez, kültürümüzün kadim geleneğidir Başkan Yüceer: Hıdırellez, kültürümüzün kadim geleneğidir

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü, nedeniyle bir program düzenleyen Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, Kapaklı ve Çerkezköy’de meslek hayatlarını sürdüren basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Programa Başkan Çetin’in yanı sıra Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sinan Sifil, Yönetim Kurulu Üyeleri Özgür Sönmez, Evren Kahraman, Ali Çolak ile Kapaklı ve Çerkezköy'de görev yapan basın mensupları katıldı.

“KOLAY BİR MESLEK DEĞİL”

Programda yaptığı konuşmada basının önemine değinen Başkan Ahmet Çetin, “Basın mensupları sadece bizim ülkemizde değil, tüm dünyada zor şartlar altında görev yapmakta. Kamuoyunu bilgilendirmek için gecenizi gündüzünüze katıyorsunuz. Zor şartlar altında görev yaparken şehit olan gazetecilerimizi de rahmet ve minnetle anıyorum. Allah mekanlarını cennet eylesin. Kolay bir meslek değil. Zaman kavramı yok. Tabi gönlümüz ister ki hep güzel şeyler yazılsın, hep güzel şeyler olsun ancak hayatın gerçeklerinde iyiler de var kötüler de var. Bu bağlamda da sizler, bölgemizde olan olayları en aktif şekilde yayınlayıp kamuoyunu bilgilendiriyorsunuz. Bu duygu ve düşüncelerle hepinizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından pasta kesimine geçildi. Sonrasında ise program sohbet havasında devam etti.