Kapaklı Gazetesi - Kapaklı’da yayın hayatını sürdüren Kapaklı Gazetesi ve Kapaklı Yorum Gazetesi imtiyaz sahipleri, yeni göreve atanan Kapaklı Kaymakamı Bülent Hamitoğlu’na ziyaret gerçekleştirdi.

Kaymakam Hamitoğlu’na hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Kapaklı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Adem Çil, Yorum Kapaklı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Asim Yavuz ile Kapaklı Gazetesi ve İHA Kapaklı Muhabiri Furkan Bolat, bir gazeteci gözüyle ilçedeki eksiklikleri ve gelişmeleri yeni kaymakama aktardı. Gazetecilerin önerilerini ve taleplerini dinleyen Kaymakam Hamitoğlu, ilçeye dair ilk izlenimlerini paylaştı.

"AL VER KAPAKLI’YA CAN VER" KAMPANYASINDAN BAHSETTİLER

Gerçekleşen ziyarette Kapaklı Gazetesi’nin öncülüğünde başlatılan ‘Al Ver Kapaklı’ya Can Ver’ kampanyasından da bahsedildi. Konuyla ilgili bilgilendirmede bulunan Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Adem Çil, kampanyanın Kapaklı’daki alışveriş kültürünü arttırmak ve bölge esnafına katkı sağlamak amacıyla başlatıldığını belirtti. Kaymakam Hamitoğlu ise bölgede gerçekleştirilen bu kampanyanın destekçisi olacaklarının sözünü verdi.

HAMİTOĞLU’NA BAŞARILAR DİLEDİLER

Ziyaretin sonunda Kapaklı Kaymakamı Bülent Hamitoğlu’na görevinde başarılar dileyen Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Adem Çil, ‘’Tecrübeleriniz ve yaşınızın vermiş olduğu enerji ile ilçeye çok şey katacağınızı düşünüyorum. Yeni görevinizin hayırlı olmasını dilerim.’’ dedi. Yorum Kapaklı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Asim Yavuz ise; ‘’Devletimizin bir temsilcisi olarak halkın önceliklerini gözeteceğine inanıyor, yeni görevinizde başarılar diliyorum.’’ İfadelerini kullandı.

Kaymakam Hamitoğlu da gazetecilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Gerçekleştirilen ziyaret hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından son buldu.