Şirketlerine ait depo olarak kullanılan fabrikada çıkan yangınla ilgili açıklama yapan Atak Farma Kozmetik Yönetim Kurulu, "Tüm iş ortaklarımızın ve çalışma arkadaşlarımızın desteği ile bu zorlu süreci birlikte atlatacağız." dedi.

"CAN KAYBI VE YARALI OLMAMASI EN BÜYÜK TEMENNİMİZ"

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Atak Farma Kozmetik Yönetim Kurulu, "Tekirdağ Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinde depo olarak kullanılan işyerinde, 30.03.2023 gecesi saat 02.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın meydana gelmiştir.

Yangın, ekiplerin müdahalesinin ardından kontrol altına alınmış ve alandaki soğutma çalışmaları devam etmektedir. Büyük bir maddi hasar oluşmasına rağmen, can kaybı ve yaralı olmaması en büyük teselli kaynağımız olmuştur.

Yangının ilk anından itibaren çalışmalarını fedakarca sürdüren tüm ekiplere teşekkür ederiz. Farklı bir lokasyonda bulunan fabrikamızda yangından kaynaklı olarak herhangi bir hasar bulunmamaktadır. Üretim faaliyetlerimiz devam etmektedir. Sevkiyat faaliyetlerimiz üretim planına uygun olarak en kısa sürede organize edilecektir.

Çerkezköy’de Salı günü 6 saat kesinti yaşanacak Çerkezköy’de Salı günü 6 saat kesinti yaşanacak

Tüm iş ortaklarımızın ve çalışma arkadaşlarımızın desteği ile bu zorlu süreci birlikte atlatacağız." ifadelerine yer verdi.