AK Parti Tekirdağ Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı, Kapaklı Ertuğrul Gazi Spor Salonu’nda düzenlendi. Toplantıda konuşan Kurtulmuş, “Biz bir gönüle girmeyi başardığımız için, milletle beraber bugüne kadar geldik. Bu seçimin anahtarı bir adım daha ötesidir. Yani daha fazla çalışacağız. Gelmeyene gideceğiz, bizi sevmeyene sevgiyle yaklaşacağız. Bize selam vermeyene selam vereceğiz. Gönlüne girdiğimiz milletimizin gönlünden düşmemeye gayret edeceğiz. Bizim üzerimize düşen, elimizdeki bütün imkanlarla doğru bildiğimiz istikamette bu büyük davanın yolunda yürümektir. Sefer bizden zafer Allah'tandır.” dedi.

“ERDOĞAN’I İKTİDARA TAŞIYACAĞIZ”

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından divan oluşturuldu. Daha sonra AK Parti’nin yaptığı hizmetlerin yer aldığı videonun izletilmesinin ardından Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin bir konuşma gerçekleştirdi. Kapaklı Belediyesinin yaptığı hizmetleri anlatan Çetin, “11 ilçemizde 4 AK Partili belediye olarak omuzumuzdaki yükü bilerek, halkın duasını alarak gece gündüz çalışıyoruz. Bu kutlu davaya katkı vermek içinde gayret gösteriyoruz. Burada milletvekillerimize, İl Başkanımıza ve ilimizin önemli değeri Prof.Dr. Mustafa Şentop’a minnetlerimi sunuyorum. ‘Onlar konuşur, biz yaparız’ söyleminin de en güzel örneğidir. 2023 hedefine giderken, Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında seçimlerde tam bir özveri ile fark yaratan ve sandık sonuçlarıyla dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan’ı iktidara taşıyacağız.” dedi. 

akp-tekirdag-mustafa-cetin

“BÜYÜKŞEHİR VE İLÇE BELEDİYELERİNİ ALACAĞIMIZA İNANIYORUM”

Trakya’da en yüksek oyu almak için var güçleriyle çalışacaklarını belirten Çetin, “Ülkemizin dört bir köşesinden gelen vatandaşlarımız burada kardeşçe yaşamını sürdürmektedir. AK Parti’nin Kapaklı’da aldığı oy Türkiye genelinde aldığı oyu ortaya koyuyor. Yeni teşkilatımız ile birlikte yapacağımız çalışmalarla Trakya’ya en yüksek oyu almak için var gücümüzle çalışacağız. Dört belediye başkanımız ile sık sık bir araya gelerek, ilçelerimizin sorunlarını ortak uygulamalarla çözmeye çalışıyoruz. 2023 yılında yapılacak seçimlerde Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı iktidara getirdikten sonra 2024 yılındaki seçimlerde Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerini alacağımıza da inanıyorum.” ifadelerini kullandı.  

akp-tekirdag-mecit-cogal

Çetin’in konuşmasının ardından AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Mecit Çoğal, İl Gençlik Kolları Başkanı Gökcan Yüksel, İl Kadın Kolları Başkanı Nihal Erdoğan Köşdere, İl Başkanı Mestan Özcan, AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel, Çiğdem Koncagül de konuşma gerçekleştirerek 2023’te gerçekleştirilecek seçimlerin önemine değindi. 

“MİLLETİMİZ ARADAKİ FARKI GÖRÜYOR”

Konuşmaların ardından son konuşmacı olarak kürsüye AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş geldi. Kurtulmuş, “Zor bir dönem olan seçim kampanyasına girdik. Bundan sonra safların daha da sıklaştırılması gerekiyor. Önümüzdeki 2023 seçimleri var. Yürekten inanıyoruz ki milletimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı yeniden cumhurbaşkanı seçerek, AK Parti'yi de açık ara birinci parti olarak meclise göndererek, Türkiye Yüzyılı'nın kapısını sonuna kadar açacaktır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti önemli çalışmalar yaptı. Bizim yaptığımız çalışmalara bakın bir de karşı taraftakilere bakın. Milletimiz de zaten bakıyor ve aradaki farkı görüyor. "Biz pozitif gündem içinde her gün 'Hakk'a hizmet etmek, halkın duasını kazanmanın bir aracıdır' diyerek mücadelemizi sürdürüyoruz. Biz bugün burada bu çalışmaları yaparken Türkiye'nin her ilinde milletvekillerimiz, bakanlarımız, il ve ilçe teşkilatlarımız, herkes, genel merkezdeki arkadaşlarımız, herkes bu çalışmaları sürdürüyor. 29 Ekim'de TOGG otomobili Sayın Cumhurbaşkanımızın sahneye çıkarmasıyla Türkiye'ye tanıtıldı. Dünya kamuoyuna tanıtıldı.” dedi. 

“BİZİM DERDİMİZ KİMİN ADAY OLACAĞI DEĞİL”

CHP’li Yontar: En büyük facialar bu iktidar döneminde yaşanmıştır CHP’li Yontar: En büyük facialar bu iktidar döneminde yaşanmıştır

Altılı masaya eleştirilerde bulunan Kurtulmuş, "Sekizinci mi, dokuzuncu mu, onuncu mu bilmiyoruz. Unuttuk artık. Masa toplantıya devam etti. Konuş Allah konuş. 'Ortak bir aday çıkarın' diyorsun. 'Anlaşacağız, daha vakit var. Biz bir ortak aday çıkaracağız' diyorlar. Kimi çıkarırlar bilmeyiz. Bir tane mi aday çıkarırlar? İki tane mi çıkarırlar? Daha mı fazla çıkarırlar? Onu da bilmeyiz ama hep şunu söylüyoruz. Bizim derdimiz, kimin adayı olacağı değil, hangi fikir ve projelerle karşımıza çıkacağınızdır? Burada projelerini söyleyen, kendini anlatan hizmetlerini anlatan bir yer var. Bir Recep Tayyip Erdoğan var. Karşı tarafta ise henüz herhangi bir ortak projeyi ifade edemeyen altı artılı masa var. Yeniden güçlü büyük Türkiye’yi kurmak istikametinde hızla yürüyoruz.” diye konuştu. 

“DAHA FAZLA ÇALIŞACAĞIZ”

Başarılı olmak için çok çalıştıklarını ifade eden Kurtulmuş, “Zaman bizden yanadır, gelişmeler bizden yanadır. Biz dediğim gibi yükselişe yanlışsız geçiyoruz. Allah'ın izniyle daha da yükseleceğiz. Onlar da bu dağınıklık içinde nasıl toparlanırlar bilemem. Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'nin bu kadar girdiği seçimlerde başarılı olmasının çok sebebi var. Çok çalışıyoruz, proje üretiyoruz. Başarının ardındaki bir numaralı sebep nedir? Birincisi halkın gönlüne girmektir. Yol da yaparsın, hastane de yaparsın, köprü de yaparsın ama halkın gönlüne girmezsen bunun bir anlamı yoktur. Biz bir gönüle girmeyi başardığımız için, milletle beraber bugüne kadar geldik. Bu seçimin anahtarı bir adım daha ötesidir. Yani daha fazla çalışacağız. Gelmeyene gideceğiz, bizi sevmeyene sevgiyle yaklaşacağız. Bize selam vermeyene selam vereceğiz. Gönlüne girdiğimiz milletimizin gönlünden düşmemeye gayret edeceğiz. Bizim üzerimize düşen, elimizdeki bütün imkanlarla doğru bildiğimiz istikamette bu büyük davanın yolunda yürümektir. Sefer bizden zafer Allah'tandır.” dedi. 

akp-tekirdagakp-tekirdag-kapakli

‘EMİNE UMAY’ BEBEĞİN İSMİNİ KOYDU

Konuşmaların ardından Numan Kurtullmuş, AK Parti’ye katılım sağlayanlara rozetlerini taktı. Programın ardından Kurtulmuş, Pençe Harekatı esnasında teröristler tarafından döşenen mayına basarak iki bacağını kaybeden Uzman Onbaşı Tarık Cür'ü evinde ziyaret etti. Kurtulmuş, gazi Cür'ün 14 Kasım'da dünyaya gelen ve "Emine Umay" adı verilen bebeğinin kulağına dualarla ismini okudu.

Burada konuşan Kurtulmuş, "Emine Umay, Allah'ına ve Peygamberine iyi bir kul ol. İnşallah kaderin, huyun, yüzün güzel olsun. Allah bütün güzellikleri sana göstersin. Allah kötülük ve şerlerden korusun. Allah seni büyük insan yapsın, iyi bir Müslüman yapsın." diyerek dua etti.