Tekirdağ Çorlu’da yaşayan 6,5 aylık Yağız Batu Demirtaş için gen tedavisi amacıyla başlatılan yardım kampanyasına İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener destek çağrısında bulundu.

İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Selcan Taşçı Hamşıoğlu geçtiğimiz günlerde Yağız Batu’yu evinde ziyaret etmiş ve henüz makinaya bağlanmayan minik bebeğin durumunun aciliyetine dikkat çekmişti. Yağız Batu'nun hayata tutulabilmesi için valilik onaylı kampanya başlatıldı.

DESTEKLERİNİ DUYURDULAR

Yurt dışında yapılan gen tedavisi amacıyla başlatılan kampanyaya İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Selcan Taşçı Hamşıoğlu desteklerini kamoyuna duyurdu.

Başkan Erkan Zümbül: Kimse esnafımızın alın terine boykot yapmaz Başkan Erkan Zümbül: Kimse esnafımızın alın terine boykot yapmaz

“VATANDAŞLARIMIZI BU KAMPANYAYA DESTEK OLMAYA DAVET EDİYORUM”

Yağız Batu için destek çağrısında bulunan Akşener, “Yağız Batu Demirtaş Çorlu’da yaşıyor. SMA Tip 1 hastası henüz 6,5 aylık. 2 yaşını geçmeden tedavi olması gerekiyor. Ailesi bir kampanya başlattı ve ben de bu kampanyaya 5 bin TL ile destek olmaya çalıştım. Bütün vatandaşlarımızı bu kampanyaya destek olmaya davet ediyorum. Yağız Batu’ya şifalar diliyorum.” dedi.