Kızılpınar Gültepe Mahallesi dere kenarında bulunan yaklaşık 17 bin metrekarelik alanda park ve yeşil alan yapım çalışmaları devam ediyor.

Hızlı tren çalışmalarında 2 işçi toprak altında kaldı Hızlı tren çalışmalarında 2 işçi toprak altında kaldı

Park ve yeşil alan yapım çalışmalarının Kızılpınar Gültepe Mahallesi dere kenarında devam ettiğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Kızılpınar Gültepe Mahallesinde bulunan dere kenarındaki yaklaşık 17 bin metrekarelik alanda park ve yeşil alan çalışmaları devam ediyor. Parkta 4 adet çocuk oyun alanı, fitness alanları, koşu ve yürüyüş yolları, 3 adet mini futbol sahası, 2 adet mini basketbol sahası, oturma grupları ve dinlenme alanları, bitkisel peyzaj çalışmaları ve aydınlatma elemanları olacak. Yeni parkımız tamamlandığında bu bölgedeki çocuklar ve ikamet eden vatandaşlar için güzel vakit geçirebilecekleri, sporlarını yapabilecekleri bir alan olacak.” dedi.

YILIN İLK YARISINDA TAMAMLANACAK

Gültepe Mahallesi’nde devam eden park yapım çalışmalarını kısa bir süre içerisinde tamamlayarak, 2023’ün ilk yarısında hizmete açacaklarını belirten Akay, “İnşallah parkı 2023 yılının ilk yarısında tamamlayarak Kızılpınar Gültepe Mahallesi sakinlerinin hizmetine sunacağız. Parkın tamamlanması ile hem mahalle sakinleri spor yapıp sohbet edebilecekleri ve güzel vakit geçirebilecekleri alanlara kavuşacak hem de çocuklar bu alanlarda gönüllerince eğlenerek, futbol ve basketbol sahalarında enerjilerini atabilecekler.” ifadelerini kullandı.