Görevden el çektirilen Süleymanpaşa eski Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’in belediye tesislerinde denetim yaptığı görüntüler ortaya çıktı. Cüneyt Yüksel’in bu davranışı hem partisinden hem de muhalefetten tepki topladı. Konuyla ilgili konuşan CHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı Ali Engin, “Cüneyt Yüksel hangi sıfatla ve görevle bu denetimleri yapmaktadır?” diye sordu. Bazı partililer ise “Bu hareketler kendisini görevden alan Cumhurbaşkanımıza bir başkaldırıdır” yorumunda bulundu.

Vali Soytürk: Sizler gün gelecek ülkemizin siyasetçileri olacaksınız Vali Soytürk: Sizler gün gelecek ülkemizin siyasetçileri olacaksınız

GÖRÜNTÜLER TEPKİ ÇEKTİ

Süleymanpaşa Belediyesi Personel A.Ş Genel Müdürü Hasan Alp ile birlikte Altınova Sahilinde belediye tesislerini gezerken görüntülenen Süleymanpaşa eski Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’in görüntüleri tepki çekti. Yüksel’in görevden el çektirilmesine rağmen belediyedeki kendine yakın isimlerle birlikte hareket ederek şu anki belediye başkanı Hüseyin Uzunlar’ı da zor duruma düşürdüğü iddia ediliyor.

“GÖREVDEN ALMAYI DÜŞÜNÜYORLAR MI?”

Süleymanpaşa’da yaşanan AK Partili vatandaşlar, “AK Parti İl başkanı ve genel merkez bu yaşananları görmüyor mu? Mevcut başkan dururken görevden alınan başkanla birlikte tesisleri denetleyen şirket müdürünü görevden almayı düşünüyorlar mı?“ sorularının cevabını bekliyor.

YÜKSEL’E OLAN DESTEĞİ DİKKAT ÇEKİYOR

Sosyal medyayı aktif kullandığı görülen Süleymanpaşa Belediyesi Personel A.Ş Genel Müdürü Hasan Alp’in, Facebook hesabındaki kapak fotoğrafına “Cüneyt Yüksel” yazarak görevden alınmasına rağmen Yüksel’e olan bağlılığını ve desteğini sürdürmesi dikkat çekiyor.

hasan-alp-tekirdag