Kapaklı Atatürk Anıtı’nda gerçekleştirilen çelenk sunma töreni ile başlayan 23 Nisan etkinlikleri hava muhalefeti dolayısıyla ilçe stadyumu yerine ÇOSB Kapalı Spor Salonunda devam etti.

BAŞKAN ÇETİN, KOLTUĞU MİNİK ÖĞRENCİLERE DEVRETTİ

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, 23 Nisan’da gelenekselleşen koltuk devretme töreni kapsamında Kapaklı Emine Penbeten Adal Anaokulu Müdürü Nurbanu Çelik, öğretmen Merve Ayas ve öğrenciler Yusuf Atik, Mehmet Günbat ve Ayşe Duru Tezer’i makamında ağırladı. Öğrencilerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Başkan Çetin, ardından koltuğu minik başkanlara devretti ve ilk talimatlarını aldı. Koltuk devir töreni çiçek ve hediye takdimiyle sona erdi.

ATATÜRK ANITI’NA ÇELENK SUNULDU

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı Atatürk Anıtı önünde düzenlenen çelenk sunma töreni ile başladı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün çelenginin sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşımız okundu.

ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLERİ TAKDİM EDİLDİ

Başkan Yüceer: Haksızlıklara karşı sesimizi ortaklaştıracağız Başkan Yüceer: Haksızlıklara karşı sesimizi ortaklaştıracağız

Program, hava muhalefeti dolayısıyla ilçe stadı yerine ÇOSB Kapalı Spor Salonunda devam etti. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın coşkuyla okunmasının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Vardı günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yaptı. Ardından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı konulu yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

GÖSTERİLER BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Ödül takdiminin ardından öğrenci gruplarının çocuk oyunları ve halk oyunları gösterileri büyük beğeni ve alkış topladı. Kutlama programına Kapaklı Kaymakamı Mustafa Gürdal, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, kurum müdürleri, siyasi parti ve STK temsilcileri ile çok sayıda öğrenci ve vatandaş katıldı.