Kurban Bayramı öncesi Kapaklı Belediyesi tarafından işten çıkarılan 7 kişinin mücadelesi 16 gündür sessiz sedasız devam ediyor.

Her platformda seslerini duyurmaya çalışan işten çıkarılan Kapaklı Belediyesi Taşeron İşçileri en son ilçemize yeni atanan ilçe Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz ile görüşerek destek istediler.

Bütçe yetersizliği nedeniyle işten çıkarıldıkları söylenen ve sözleşmeleri yenilenmeyen bu 7 işçi işe geri dönmek için mücadelelerini sürdürürken, belediye başkanı İrfan Mandalı’nın kesinlikle Kapaklı Belediyesi kapılarını bu işçiler için kapadığı görülüyor.

Her fırsatta büyükşehir yasasıyla birlikte gelirlerinin düştüğünü, belediye kasasına giren paranın azaldığını ve işçileri bütçe yetersizliği dolayısıyla işten çıkarttıklarını söyleyen başkan Mandalı’ya birkaç sorumuz olacak.
Madem bütçe kısıtlı altında son model arabası olan Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şubesi Başkanı Hayati Çakan’a KDV hariç 8.500 TL’ye engelli aracı neden aldın?
Sakatlar Derneği’ni Kumbağ’da tatile neden gönderdin?
Kapaklı Cemevi’nden 2 araç kaldırarak niye Hacı Bektaşi Veli’ye gezi düzenledin?
Diğer Dernekler içinde böyle bir hizmetiniz oldu mu? Olacak mı?
Madem bütçen yok her gün veya her hafta yerel basında yayınlanan haberleri toplayıp ayda bir niye gazete çıkarttın?
Bu gazeteyi hangi yandaşına kaç paraya çıkarttın?
Bu yıl bütçe düşüklüğü nedeniyle daha düşük bir organizasyonla yaptım dediğin sünnet şöleni için belediye kasasından ne kadar para çıktı?

Anlaşıldığı üzere işin özeti şu ki işçiye para yok, yandaşa gelince para çok………