Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde ortaya çıkan görüntüler ve iddialar ile ilgili Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından açıklama yapıldı.  Yapılan açıklamada, "Bölge Müdürlüğümüz tarafından söz konusu çalışanların işine son verilerek idari tahkikata başlanmış olup tahkikat devam etmektedir." denildi.

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Bölge Müdürlüğümüz bünyesinde faaliyet gösteren Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevimizle ilgili yerel basında yayınlanan görüntülerle ilgili açıklama yapma gereği duyulmuştur.

Görüntülerdeki konu yargıya intikal ettirilmiş olup, Bölge Müdürlüğümüz tarafından söz konusu çalışanların işine son verilerek idari tahkikata başlanmış olup tahkikat devam etmektedir.

İnan Makina işçileri 5 gündür eylemde İnan Makina işçileri 5 gündür eylemde

Kreşimizdeki diğer çocuklarımızın ve velilerimizin etkilenmemesi için büyük bir titizlikle üzerinde durduğumuz konu ile ilgili kişiler hakkında idari gerekli işlemlerin yapılacağını ve yargılama sürecinin takipçisi olacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız."