İşçileri ekmeğinden etmemeleri adına patronlara çağrıda bulunan Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, “Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubemiz olarak teşkilatlanma faaliyetlerimizi sürdürdüğümüz İnan Makina’da çalışma koşullarını ve şartlarını maddi ve manevi olarak iyileştirmek isteyen üyelerimize destek olmak için 5. günde de fabrika önünde eylemlerimizi sürdürdük.

“İŞÇİLERİ EKMEĞİNDEN ETMEKLE TEHDİT ETMEYİN”

İşverenlere, patronlara çağrımızı yineliyoruz. Anayasa ile korunan "Sendikaya Üye Olabilme Hakkı"na saygı duyun, İşçileri ekmeğinden etmekle tehdit etmeyin. Üreten ve fabrikasına kazandıran İnan Makina işçilerimiz Sendikamıza üye olarak artık kazanmak istiyor.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı

“ZAFER EMEKÇİLERİN OLACAK”

Bizlerde Türk Metal Sendikası ailesi olarak sendikalaşma yolunda kararlı adımlarla yürüyen İnan Makina emekçilerimize selamlarımızı ve muhabbetlerimizi iletiyoruz. Zafer sendikasına inanan, inandığı yolda dimdik yürüyen emekçilerin olacak” dedi.