Başkan Çetin kime mesaj verdi? Başkan Çetin kime mesaj verdi?

Çerkezköy Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde 2 öğretmenin 3-4 yaşlarındaki çocuklara yönelik şiddet uyguladığı görüntüler ortaya çıktı. Çerkezköy Haber’in ortaya çıkardığı görüntüler büyük infial yaratırken, 2 öğretmenin görevden alındığı ve savcılık tarafından soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre, Çerkezköy Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde eğitim gören bazı öğrencilerin davranışlarından şüphelenen aileleri, yaptıkları araştırmalar sonucu çocuklara şiddet uygulandığını belirledi. Okul yönetimi ve ÇOSB yönetimine durumu bildiren veliler, istedikleri sonucu alamayınca durumu savcılığa bildirdi.

Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcılığı'na giderek suç duyurusunda bulunan veliler, savcılığın kamera kayıtlarına el koymasını istedi. Velilerin talebini üzerine savcılık kamera kayıtlarına el koyarak incelemeye aldı. Ortaya çıkan görüntüler sonrası veliler, büyük bir şok yaşadı. Görüntülerin Çerkezköy Haber’de yayınlanması üzerine kamuoyunda büyük bir infial oluştu. Durumdan yeni haberdar olan bazı veliler ise, kreş önüne gelerek yöneticilere tepki gösterdi.