Kapaklı Gazetesi - Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımlayan Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, tüm İslam aleminin bayramını tebrik etti. Ayrıca hatırlatmalarda bulunan Vali Yıldırım, “Bu Ramazan Bayramı’nda fedakarlık göstererek bayram ziyaretlerini gerçekleştirememenin, sevdiklerimizle arzu ettiğimiz yakınlıkta bayramlaşamamanın burukluğu içerisinde olacağız.” dedi.

Vali Yıldırım, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Kardeşlik bağlarımızı güçlendirerek, manevi huzur içerisinde günahlardan, kusurlardan arınarak eda etmeye çalıştığımız rahmet ve bereket ayı Ramazan’ı uğurlamanın hüznü ve bu mübarek ayın sonunda bayrama kavuşmanın huzur, mutluluk ve sevincini hep birlikte yaşıyoruz. Milletimizin hayatında bayramların çok müstesna bir yeri vardır. Bayramlar, insanların arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, milli ve dini şuurun, duyguların şekillendiği, güçlendiği özel günlerdir.

Hepimizin bildiği gibi, 29 Nisan 2021 Perşembe günü saat 19.00’dan 17 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 05.00’e kadar sürecek olan tam kapanma dönemine hep beraber geçtik. Bu sebeple bu müstesna günleri, koronavirüs pandemisi gölgesinde geçireceğiz. Bu Ramazan Bayramı’nda fedakarlık göstererek bayram ziyaretlerini gerçekleştirememenin, sevdiklerimizle arzu ettiğimiz yakınlıkta bayramlaşamamanın burukluğu içerisinde olacağız. Ancak inşallah bu zor günleri, koronavirüs tedbirlerine uyarak, gösterdiğiniz gayret ve sabırla, dayanışma içinde hep birlikte geride bırakacağız ve bayramlarımızı eski günlerdeki gibi hep birlikte kutlayacağız. Biraz sabır, biraz fedakarlık. Mübarek Ramazan Bayramı’nın ülkemize, milletimize, İslam alemine ve tüm dünyaya barış, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini Yüce Allah’tan diliyor, Tekirdağ’lı hemşehrilerimizin, Milletimizin ve tüm İslam aleminin bayramını kutluyorum.”