Kapaklı Gazetesi - Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Süleymanpaşa ilçesi Yavuz Mahallesi’nde bulunan Pazar yerinde denetim yaptı.

Vali Yıldırım, pazarcılara ve vatandaşlara maske, sosyal mesafe ve el hijyeni konularında uyarılarda bulundu ve koronavirüs tedbirlerine uyan vatandaşlara ve pazarcılara teşekkür etti. En güzel aramanıza gerek yok sitemizde mevcut. Pazar denetiminin ardından toplu taşıma araçlarında da denetim gerçekleştiren Vali Yıldırım, maske, sosyal mesafe, el hijyeni kuralları konusunda uyarılarda bulundu.

‘’HALA ÖRNEK İLİZ’’

Denetimlerin devam edeceğini belirten Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, ‘’Daha önceden örnek il olduğumuzu hep iddia ediyorduk, hala da örnek iliz. Ama biz eğer tedbirlere riayet etmezsek örnek il olmaktan çıkıyoruz bu sefer kötü örnek olma durumuna gelme riskimiz var. Onun için ben vatandaşlarımızdan özellikle istirham ediyorum maske ve masafeye çok dikkat edilmesi lazım. Bunu sadece bizim için değil, tedbir olması için yapmaları gerekiyor. Denetim olsun diye, ya da denetlerler bize ceza yazarlar diye yapmasınlar, tamamen kendi sağlıkları için yapsınlar. Bir şekilde hastalığın bulaştığı kişilerin evlerinde karantina kurallarına sıkıca riayet etmesi gerekiyor.” dedi.