Kapaklı Gazetesi - 2021-2022 Eğitim öğretim döneminin başlamasıyla Ülkü Ocakları Tekirdağ İl Başkanlığı, il genelindeki tüm ilçe ocak başkanları ve yöneticilerin katılım sağladığı istişare eğitim kampı gerçekleştirdi.

İlçe ocak başkanları ve ilçe ocak yöneticileri için özel olarak tertip edilen istişare eğitim kampında, alanında uzman kişiler tarafından Ülkü Ocaklarının Varlığının Önemi, Diksiyon ve Kürsü Eğitimi, Etkili Sosyal Medya Kullanımı, Tekirdağ Ülkü Ocaklarının Balkan Vizyonu konu başlıklarında eğitim verildi.

“İLÇELERLE KOORDİNELİ FAALİYETLER YÜRÜTÜYORUZ”

Kamp, 12 Eylül mahkemelerinde idam edilerek şehadete erişen Ülkücü şehitler ve tüm şehitlerimiz için okunan Kuran-ı Kerim Tilaveti ile başladı. Programda konuşan Ülkü Ocakları Tekirdağ İl Başkanı Hayrullah Zıvalıoğlu, ‘’Tekirdağ Ülkü Ocakları olarak vazifeye geldiğimiz ilk günde ifade ettiğimiz gibi bölgede değil Türkiye’de tanınır, örnek ve öncü ocak anlayışı ve görevde hizmet bilinci ile hareket etmeye gayret gösteriyoruz. Bu inancı kendimizde şiar edinirken, Ülkü Ocaklarını bir ve bütün halde değerlendirerek bütün ilçelerimizle koordineli bir vaziyette faaliyetlerimizi yürütüyoruz.” dedi.

“ÖRNEK ÜLKÜ OCAKLARI’ BİLİNCİNİ ORTAYA KOYUYORUZ”

Faaliyetlerden bahseden Başkan Zıvalıoğlu, “Geçtiğimiz 2020 – 2021 eğitim öğretim döneminde kendimize hedef edindiğimiz ‘Örnek Ülkü Ocakları’ anlayışına yaklaştığımızı ortaya koyduk. İlçelerimizde faaliyet yürüten eğitim heyeti, öğretmen kadrosundan oluşan bu heyetin 450’nin üzerinde verdiği eğitim semineri ile eğitim faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Ayrıca il genelinde 60’ın üzerinde hayvan barınağı tahsisi, il başkanlığımız bünyesinde bulunan büyük kan bankası datası, 1000’e yakın aileye ulaştırdığımız erzak yardımı ile sosyal sorumluluk projelerine imza attık. Teşkilatlarımızda, Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nden aldığımız ışık doğrultusunda dijital çalışma ortamını sunduğumuz Endüstri 4.0 çalışmaları devam ediyor. Faaliyetlerimizin neticesinde arzu ettiğimiz ‘Örnek Ülkü Ocakları’ bilincini ortaya koyduğumuzu görmekteyiz.” İfadelerini kullandı.

Başkan Zıvalıoğlu’nun konuşmalarının ardından toplantıda bu yıl yapılacak faaliyetler görüşüldü.