Kapaklı Gazetesi - PTT’nin kuruluş yıl dönümü ile ilgili bir mesaj yayımlayan Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, PTT’nin ülkenin en büyük posta ve iletişim ağı olduğuna dikkat çekti.

Posta ve Telgraf Teşkilatı’nın Osmanlı’ya dayanan köklü bir teşkilat olduğunu söyleyen Vali Yıldırım, mesajında şu sözlere yer verdi: “PTT(Posta ve Telgraf Teşkilatı) kurulduğu tarihten itibaren ilerleme ve gelişme gücünü her yıl artırarak, kaliteli hizmet anlayışı ve 181 yıllık birikimiyle ülkemizi gururla temsil etmeye devam etmektedir.

İlk Posta Teşkilatımız, Osmanlı Devleti’nin tüm halkının ve yabancıların posta ihtiyaçlarına cevap vermek amacıyla 23 Ekim 1840 tarihinde kurulmuştur. Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT A.Ş.) günümüzde posta, kargo, lojistik, e-ticaret, bankacılık ve sigortacılık alanlarında çağdaş, yaygın, kaliteli ve güvenilir bir şekilde ülkemizin her köşesinde hizmet vermekte olan marka değeri yüksek dev bir milli kuruluş haline gelmiştir.

Tüm dünyada ortaya çıkan değişim ve gelişmelere hızla ayak uyduran ve Pazar payını her geçen gün artıran PTT’nin bir dünya şirketi olmasını temenni ediyorum. Koronavirüs pandemisi sürecinde üstün görev anlayışı ile vatandaşlarımıza hizmet veren tüm kargo çalışanlarına teşekkürü borç biliyor, PTT’nin kuruluşunun 181. yıldönümü kutluyorum.”