Kapaklı Gazetesi - Tekirdağ Odalar Birliği Başkanı Sami Kayın’ın öncülüğünde TETAŞ Yetkilileri Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ı makamında ziyaret ettiler. Ziyaret sonrası konuşan Tekirdağ Odalar Birliği Başkanı Sami Kayın, ‘’Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak’a ulaşım ile ilgili kendisine anlatılmayanları anlattık.’’ Dedi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Süleymanpaşa ilçesinde gerçekleştirilecek toplu taşıma ulaşım ihalesi geçtiğimiz günlerde fiyatın çok yüksek belirlenmesi nedeniyle ihaleye hiçbir firma girmemiş ve iptal olmuştu. Bunun üzerine devreye giren Odalar Birliği Başkanı Sami Kayın, Tekirdağ’ın yerel firması olan ve mevcut ulaşım işini yapan TETAŞ şirketinin yönetim kurulu üyelerini yanına alarak Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ı ziyaret ettiler.

‘’GERÇEKLERİ KADİR BAŞKANA ANLATTIK’’

Ziyaret sonrası konuşan Tekirdağ Odalar Birliği Başkanı Sami Kayın; ‘’ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak’a ulaşım ile ilgili kendisine anlatılmayanları anlattık. Kadir Başkanımız bu gerçekleri duyunca, TETAŞ Yönetim kurulu üyelerimizden bu gerçeklerin yazdığı yazılı bir evrak istedi. TETAŞ yönetimi de gereğini yapacaktır.’’ Dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak kişisel sosyal medya hesabı üzerinden ziyaret fotoğrafını paylaşarak, ‘’Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Sami Kayın, TETAŞ Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Küçükmidil ve Yönetimi ziyaretimize geldi. Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim.’’ İfadelerini kullandı.