Kapaklı Gazetesi - TREDAŞ’ın bu yıl 2.’sini düzenlediği “Trakya’da Hayatın Enerjisi” konulu fotoğraf yarışması başvuruları için son dönemece girildi. Başvuruların 11 Ekim’de sona ereceği yarışmaya Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ’da çekim yapan amatör ya da profesyonel tüm fotoğraf sanatçıları müracaat edebiliyor.

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), bu yıl 2. kez düzenlediği “Trakya’da Hayatın Enerjisi” konulu fotoğraf yarışmasında başvuru tarihi 11 Ekim’de sona erecek. Trakya Bölgesi’ni konu edinen eserlerin değerlendirmeye alınacağı ve TREDAŞ’ın amatör veya profesyonel fotoğrafçıların eserlerini toplumla paylaşmalarına aracılık ettiği yarışma, Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) desteğiyle düzenleniyor. Yarışmacıların başvurularının kabulü için; Edirne, Kırklareli ya da Tekirdağ’da çekilmiş bir fotoğrafla müracaat etmiş olmaları şartı aranıyor.

SONUÇLAR 26 EKİM’DE AÇIKLANACAK

Başvurular TFSF’nin www.tfsfonayliyarismalar.org web sayfasından yapılabilecek. Katılımcılar, 11 Ekim Cuma günü saat 23.00’e kadar başvurularını gerçekleştirilebilecek. Jürinin 18 Ekim’de değerlendirmesini yapacağı yarışmanın sonuçları ise, 26 Ekim Cuma günü açıklanacak.

Yarışmanın jüri üyeliklerini; İz TV Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Aral, Tekirdağ Fotoğraf Sanatı Derneği Başkan Yardımcısı Hilmi Baysal ve Fotoğraf Sanatçısı Turan Keskin yapıyor.