Kapaklı Gazetesi - Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, yol çalışmaları kapsamında 2019 yılı içerisinde Çorlu ilçesinde 4 milyon 784 Bin TL’lik yatırım ile 110 bin m2 yol yapıldığını açıkladı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Ekipleri, gerek ihtiyaçlar gerekse de yapılacak yolların özellikleri doğrultusunda Çorlu ilçesinde 2019 yılı içerisinde, silindirle sıkıştırılmış beton (SSB), sathi kaplama ve sıcak asfalt olmak üzere 3 farklı metotla yol yapım çalışmalarını gerçekleştirdi.

‘’4 MİLYON 784 BİN TL’LİK YATIRIM GERÇEKLEŞTİRDİK’’

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak ulaşım ve yol ağı konusunda önemli çalışmalara imza attıklarını belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Tüm ilçelerimizde olduğu gibi Çorlu’da da; 2019 yılı içerisinde ihtiyaçlar ve planlamalar doğrultusunda yol çalışmalarını gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızın bir yerden bir yere giderken rahat ve konforlu bir yolculuk yapmaları amacıyla mevcut yollarımızı yenilemeye devam ediyoruz. Çorlu, Tekirdağ’ın en önemli ilçelerinin başında geliyor. Bu kapsamda 2019 yılında Çorlu İlçesi’nde 4 Milyon 784 Bin TL yatırımla toplam 110 Bin Metrekare yol çalışması gerçekleştirdik. Halkımızın hayat standartlarını yükseltmek için tüm birimlerimizle birlikte durmadan çalışıyoruz. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı olarak tamamlanan tüm yollarımızın Çorlulu vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.