Kapaklı Gazetesi - Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından parklarda, meydanlarda, refüjlerde, mezarlık alanlarında ve mesire yerlerindeki bakım çalışmaları sürüyor. Kolayca oluşturabilir oynayabilirsiniz.

Bakımlar kapsamında bu alanlarda bulunan uzamış çimler biçiliyor, yeşil alanlar yaban otlarından arındırılıyor, çöpler toplanıyor, bozulan kaldırımlar tamir ediliyor, şehir mobilyaları onarılıyor ve süs havuzları bakımdan geçiriliyor. Ortak kullanım alanları da periyodik olarak dezenfekte ediliyor.

"GÜZEL TEKİRDAĞ'IMIZA ESTETİK BİR GÖRÜNÜM KAZANDIRIYORUZ"

Halkın nefes aldığı alanların temizlik ve bakımlarına özen gösterdiklerini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekiplerimiz, 11 ilçemizde sahada faaliyet gösteriyorlar. Bir yandan kent estetiğini korumak ve güzelleştirmek için çalışırken, diğer yandan da halk sağlığını korumaya yönelik faaliyetler yürütüyoruz. Koronavirüs Salgını sürecinde koruyucu tedbirler ve önlemleri almayı da ihmal etmiyoruz. Parklarımız düzenli olarak dezenfekte ediliyor. Vatandaşlarımıza kent yaşamı içerisinde doğal alanlar sunarken güzel Tekirdağ'ımıza estetik bir görünüm kazandırıyoruz. Yeşil alanlarımızın yılın her döneminde güzel, temiz ve bakımlı kalmasını sağlamak amacıyla yürüttüğümüz çalışmalarımız bundan sonra da devam edecek" dedi.