Geçtiğimiz günlerde AK Parti’den Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunu yapan iş insanı Ceylan Yanar, adaylığı ve projeleri hakkında Kapaklı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Adem Çil’in sorularını yanıtladı.

“KAPAKLI'YA VİZYON KATMAK İSTİYORUM”

Kapaklı’da muhtarlarla toplantı yapıldı Kapaklı’da muhtarlarla toplantı yapıldı

Neden aday oldunuz? sorusunu cevaplayan Yanar, “Kapaklı'ya olan bağlılığım ve burada geçirdiğim 25 yılın ardından, şehrin gelişimine katkıda bulunma isteğim beni Kapaklı Belediye Başkanlığı için aday yapmaya yönlendirdi. Kapaklı, küçük bir kasabadan büyüyen bir şehre dönüştü ve bu büyümede biz de önemli bir rol oynadık. Havasını kokladık, ekmeğini yedik, suyunu içtik ve Kapaklı'nın bir parçası olarak büyüdük. Bu şehre olan borcumuzu hissediyorum ve bu borcu ödemek için Kapaklı'ya vizyon katmak istiyorum.

Belediye başkanının sorumlulukları sadece yol, park, bahçe, alt yapı ve üst yapı yapmakla sınırlı değildir. Aynı zamanda şehirdeki herkesin refahını ve mutluluğunu artırmakla da ilgilidir. Kapaklı'nın geleceği için gençlerimizle birlikte bilim, uzay bilimi ve yapay zeka gibi alanlarda çalışarak hep birlikte şehri daha da büyütmek ve geliştirmek istiyoruz” dedi.

“KAPAKLI İLE KAZAK GÖLÜ ARASINDA BİR NEHİR YAPILABİLİR”

Kapaklı’da çözülmesi gereken sorunlardan ve projelerinden bahseden Yanar,20 yıldır siyasetin içinde olan ve son 5 yıldır Kapaklı için projeler geliştiren birisi olarak, şehrimizin karşılaştığı önemli sorunları biliyorum. Yaptığım araştırmalara dayanarak, Kapaklı için birçok projemiz olduğunu söyleyebilirim. Örneğin, Kapaklı ile Kazak Gölü arasında bir nehir yapılabilir. Bu, sadece yapılacak projelerden bir tanesi. Bölgenin gelişmeye uygun yapısı ve gençlerimizle birlikte bilimle çalışma arzumuzla, Kapaklı'yı altın bir şehir, vizyon ve kadim bir şehir yapma hedefindeyiz” diye konuştu.

“KAPAKLI İÇİN BİRLİKTE TARİH YAZMAYA HAZIRIZ”

Şu anda 7 aday adayı ve mevcut belediye başkanı olduğunu belirten Yanar, "Arkadaşlarımız hepsi nitelikli ve cesur bireyler. Hep birlikte çalışarak Kapaklı için en iyi sonuçları elde edeceğimize inanıyorum. Diğer aday adaylarıyla aram çok iyi, birlikte yol yürüyeceğimizi ve başarılar elde edeceğimizi düşünüyorum. Kapaklı için birlikte tarih yazmaya ve bu güzel şehre hizmet etmeye hazırız. Yaşım 47 ve önümüzdeki 5 yıl boyunca Kapaklı'ya hizmet etmek için talip oldum. İnşallah bu süreçte şehrimiz için olumlu değişiklikler yapabiliriz” dedi.ceylan-yanar1