İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen İftar Programına Vali Soytürk ve Eşi Nurdan Soytürk’ün yanı sıra Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ahmet Uğurlu, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin, Marmaraereğlisi Kaymakamı Gökhan Gürbüzerol, Süleymanpaşa Kaymakamı Mustafa Güler, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ahmet Çetin, Marmaraereğlisi Özel Eğitim Merkezi Komutanı Topçu Binbaşı Mustafa Geyik, İl Jandarma Komutanlığı personeli, Şehit Aileleri ve Gaziler katıldı.                                

“TEŞEKKÜR EDERİM”

Jandarmadan bayram tatili denetimi: 4 sürücüye ceza kesildi Jandarmadan bayram tatili denetimi: 4 sürücüye ceza kesildi

İftar Programı’nda bir konuşma yapan Vali Soytürk; “Mübarek Ramazan ayının son haftasındayız. Bugün 3. defa Şehit Aileleri ile iftar açıyoruz. İlk önce Sayın Paşamız bizi misafir etti. Güzel bir iftar yemeği oldu. Teşekkür ederiz. Bugün iftar yemeğinin sahibi Jandarma Komutanımız huzurlarınızda kendilerine teşekkür ediyorum.

“SAYGILAR SUNUYORUM”

Devletimizin, askeriyemizin böyle bir imkanı var. Bu imkanlar içerisinde birlikte olmaktan çok mutluyuz. Yakın bir tarihte bayrama inşallah ulaşacağız. Şimdiden bayramınızı kutluyorum. Şehitlerimize ve ahirete intihal etmiş Gazilerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Hepinize saygılar sunuyorum.” dedi.